Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πεπ Μπιέλ: Άλλη κλάση ο Μπιέλ, του έβαλε τις φωνές ο Κορμπεράν - Μήνυμα Μανωλά - "Σκάει" νέα μεγάλη μεταγραφή
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-03 21:50:00

Άλλη κλάση ο Μπιέλ, του έβαλε τις φωνές ο Κορμπεράν - Μήνυμα Μανωλά - "Σκάει" νέα μεγάλη μεταγραφή

του Παναγιώτη Νικολάου
Άλλη κλάση ο Μπιέλ, του έβαλε τις φωνές ο Κορμπεράν - Μήνυμα Μανωλά - "Σκάει" νέα μεγάλη μεταγραφή

Η βελτίωση, τα... καμπανάκια και ποιος θα είναι ο βασικός φορ! Οι Πειραιώτες με ένα καλό 45λεπτο επικράτησαν του Ιωνικού, έδειξαν καλύτερη εικόνα από τα προηγούμενα παιχνίδια τους, αλλά και τα γνωστά προβλήματα. Ποιοι ξεχώρισαν και ποιοι υστέρησαν...

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες με το αγχωτικό 3-1 κόντρα στον Ιωνικό, σε μία εμφάνιση με δύο πρόσωπα, το οποίο αφήνει χαμόγελα και παράλληλα δημιουργεί προβληματισμό. Ακριβώς δηλαδή ό,τι συμβαίνει τους τελευταίες μήνες με τον Τόμας Βατσλίκ!

Οι Πειραιώτες με την… αύρα του Μαρσέλο, που αναμένεται τα επόμενα 24ωρα στην Ελλάδα και με νέα πρόσωπα στην 11αδα αφού πήραn φανέλα βασικού οι Πεπ Μπιέλ και Ουί-Τζο Χουάνγκ, μπήκε φουριόζος στο γήπεδο και για ένα 45λεπτο έφτασε πολύ κοντά σε αυτό που θέλει να βλέπει ο Κάρλος Κορμπεράν.

Οι «Ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν και κατάφεραν να παίξουν ποδόσφαιρο κατοχής για ένα μισάωρο, πίεσαν ψηλά και σε όλο το γήπεδο και έτρεξαν με και χωρίς την μπάλα. Στοιχεία που δεν έβγαζε στο χορτάρι η ομάδα του Ισπανού πριν από ένα μήνα και είναι σαφές πως υπάρχει βελτίωση. Όχι όμως αυτό που απαιτείται για να πάρεις το πρωτάθλημα και να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός δουλεύει και είναι καλύτερος από εβδομάδα σε εβδομάδα, όμως κάνει λάθη που τα… πληρώνει, ενώ η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, θύμισε γιατί υπάρχει προβληματισμός το φετινό καλοκαίρι. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ιωνικός βγήκε μπροστά, απείλησε, έφτασε πάρα πολύ κοντά στην ισοφάριση (σε μία φάση που ο Βατσλίκ κάνει λάθος έξοδο και στη συνέχεια πραγματοποιεί μία σπουδαία απόκρουση) και γενικά έδειξε πως οι Πειραιώτες έχουν τρανταχτές αδυναμίες, κυρίως στα μετόπισθεν, αλλά και πρόβλημα φυσικής κατάστασης.

Εκτός από τη νίκη πάντως, ο Κορμπεράν κρατάει και την εξαιρετική εμφάνιση του Μπιέλ για περίπου 60 λεπτά. Ο Ισπανός μέσος είχε μία ασίστ κι ένα πολύ όμορφο γκολ, βοήθησε στην γρήγορη ανάπτυξη, ενώ είχε και καλές εκτελέσεις στα στημένα (όλα έγιναν από αυτόν) και γενικά έδειξε πως είναι παίκτης κλάσης, που μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Μάλιστα, οι φίλαθλοι των πρωταθλητών θα πρέπει να περιμένουν να δουν ακόμα περισσότερα από τον «ξανθό», καθώς ο προπονητής του έβαλε αρκετές φορές τις… φωνές στο πρώτο ημίχρονο, ζητώντας του να παίζει γρήγορα, εκτιμώντας και ο ίδιος πως μπορεί να είναι ακόμα καλύτερος στη συνέχεια.

Οι Ερυθρόλευκοι λοιπόν κέρδισαν βαθμούς και χρόνο και συνεχίζουν τη δουλειά για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ωστόσο, αν δεν βρει λύση και στα αμυντικά του προβλήματα, τότε θα υπάρξουν αρκετά δύσκολα βράδια. Ο Κώστας Μανωλάς παρουσιάστηκε βελτιωμένος, όμως η τετράδα γενικά δεν δουλεύει σωστά και μάλλον θέλει τα δύο… μπακ κλάσης, Μαρσέλο και Βρσάλικο!

ΥΓ. Στο Λιμάνι περιμένουν τις επόμενες ώρες άλλη μία δυνατή μεταγραφή, στη μεσαία γραμμή. Μπορεί να είναι ο Τιεμουέ Μπακαγιοκό ή κάποιος άλλος επίσης από το υψηλότερο επίπεδο, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει, όπως συνέβη με τον Μαρσέλο.

ΥΓ2. Οι δύο Χουάνγκ έδειξαν θετικά στοιχεία, με τον επιθετικό όμως να είναι φανερό πως ακόμα χρειάζεται χρόνο. Αν πάντως μοιράζονται τα ματς με τον Ελ Αραμπί, τότε αμφότεροι θα είναι φρέσκοι κι εφόσον βρουν ρυθμό και αποτελεσματικοί.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Europa με Μαρσέλο ο Μαρινάκης" - Τσουκαλάς: "Δεν ξέρω αν είναι Μπερνάρ" - Τρελάθηκε ο Χατζηνικολάου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags