Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σεμπαστιάν Παλάσιος: Παραμιλούν με Παλάσιος στον ΠΑΟ - Βασικός σε όλες τις ομάδες των Big-4 - Δικαίωση Γιοβάνοβιτς!
| 2022-09-05 17:50:00

Παραμιλούν με Παλάσιος στον ΠΑΟ - Βασικός σε όλες τις ομάδες των Big-4 - Δικαίωση Γιοβάνοβιτς!

Sportdog Team
Παραμιλούν με Παλάσιος στον ΠΑΟ - Βασικός σε όλες τις ομάδες των Big-4 - Δικαίωση Γιοβάνοβιτς!

Όταν όλοι στερεύουν από δυνάμεις, εκείνος δεν σταματά! Όπως αποδεικνύεται σε αυτό το ξεκίνημα, τα πραγματικά καλά από τον Αργεντινό δεν τα έχουμε δει ακόμα.

Αυτά που έκανε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος (και) απέναντι στον Λεβαδειακό, δεν μπορεί (και δεν πρέπει) να μείνουν ασχολίαστα. Ναι, δίχτυα μπορεί να μην βρήκε ούτε να μοίρασε κάποια ασίστ, αλλά αυτό το πράγμα με την αστείρευτη ενέργεια του Αργεντινού εξτρέμ δεν περιγράφεται.

Ο άνθρωπος είναι βιονικός, δεν εξηγείται αλλιώς. Ειδικά από το 70' και μετά όλοι οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ήταν εμφανώς κουρασμένοι. Για την ακρίβεια όλοι πλην ενός, του Παλάσιος! Είναι χαρακτηριστική μία φάση στο 90', όπου ο Λατίνος άσος μαρκάρει ασφυκτικά τον αριστερό μπακ του Λεβαδειακού, τον αναγκάζει να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα και ο Τούκου με απίστευτο σπριντ φτάνει μέχρι τον αντίπαλο γκολκίπερ για να πιέσει ξανά. Στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης όλα αυτά, ενώ η ομάδα κέρδιζε.

Και όλη αυτή τη διάθεση δεν την έχει ένας απλός ποδοσφαιριστής, αλλά ένας φοβερά προικισμένος εξτρέμ, ο οποίος μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά και φυσικά τη διαφορά. Κάθε φορά που πάει η μπάλα στα πόδια του από τα δεξιά, ο Παναθηναϊκός έχει αυτόματα πολύ καλές πιθανότητες να φτάσει σε καλή τελική.

Ο Παλάσιος είναι ο αθλητής που κάθε προπονητής θέλει να έχει στη διάθεσή του. Εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε το πόσο επέμενε το περασμένο καλοκαίρι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό. Και σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο Αργεντινός δείχνει έμπρακτα ότι μπορεί να καταστεί από τους παίκτες πάνω στους οποίους, μπορεί να δημιουργηθεί ένα σύνολο έτοιμο για πρωταθλητισμό. Όπως δηλαδή το φετινό των Πράσινων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags