Άρης - ΠΑΟΚ: Στις καθυστερήσεις του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ξέφυγε η κατάσταση, μιας και αυξήθηκε αρκετά η ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους, με αφορμή ένα σπρώξιμο του Νταμπό στον Ελ Καντουρί.

Πριν από αυτό, ο Ολιβέιρα είχε ματώσει στο κεφάλι από αγκωνιά του Νταμπό σε διεκδίκηση της μπάλας και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο διαιτητής έδωσε φάουλ, ο μέσος του Άρη πήγε να μαζέψει την μπάλα, όμως ο Ελ Καντουρί την απομάκρυνε, ο Νταμπό τον έσπρωξε και ο άσος του ΠΑΟΚ ανταπέδωσε με χτύπημα!

Οι δύο πάγκοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και υπήρξε ένταση ανάμεσα από ένα μεγάλο γκρουπ ποδοσφαιριστών. Ο Γκοντίνιο μόλις ηρέμησαν τα πνεύματα απέβαλε τον Νταμπό και τον Καντουρί με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις του αγώνα, ανέφερε σχετικά με όσα έγιναν στο τέλος: «Στις αψιμαχίες στα τελευταία λεπτά, ο Ολιβέιρα τράβηξε τον Νταμπό, αυτός πηγαίνει και σπρώχνει τον Ελ Καντουρί και στη συνέχεια αυτός τον χτυπάει. Γι’ και αποβλήθηκαν».

Όσον αφορά τις φάσεις του αγώνα, σχολίασε: «Γενικά είχε μία καλή διαιτησία. Το πέναλτι το έδωσε άμεσα και σωστά, γιατί υπήρξε παράβαση από τον Κουλιεράκη. Ο Άρης ζήτησε άλλο ένα πέναλτι στο 89’, όμως δεν υπήρχε κάτι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοβήθηκε τον… εφιάλτη του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Από τελειωμένος με Μπούργος, MVP για τον Άρη!

 

Μετά τη λήξη του αγώνα απειλήθηκε νέα σύρραξη ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.