Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κάρλος Κορμπεράν: "Αυτόν ζήτησε ο Κορμπεράν μετά τον Μαρσέλο - Δεν υπάρχει χρόνος - Στιβαρός ΠΑΟ, μεταγραφές η ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-05 10:00:00

"Αυτόν ζήτησε ο Κορμπεράν μετά τον Μαρσέλο - Δεν υπάρχει χρόνος - Στιβαρός ΠΑΟ, μεταγραφές η ΑΕΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Αυτόν ζήτησε ο Κορμπεράν μετά τον Μαρσέλο - Δεν υπάρχει χρόνος - Στιβαρός ΠΑΟ, μεταγραφές η ΑΕΚ"

Η απόφαση Μαρινάκη που άλλαξε τον Ολυμπιακό και η μάχη του τίτλου! Ο Πέτρος Ξανθόπουλος σχολιάζει στο Sportdog.gr τις μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ των Πειραιωτών, τη δεύτερη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, αλλά και την ενίσχυση των ανταγωνιστών τους.

Συνεχίζονται οι προσθήκες και αφαιρέσεις από το ρόστερ του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες, με πιο εντυπωσιακή φυσικά την τεράστια βόμβα με τον Μαρσέλο, ενώ είναι γεγονός πως  η έλευση του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο τού συλλόγου έχει αλλάξει τα δεδομένα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Πέτρο Ξανθόπουλο, παλαίμαχο άσο τού συλλόγου που γνωρίζει καλά την ομάδα και τις ανάγκες της, για να δούμε τις εξελίξεις που έχουν υπάρξει στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα αλλά και όσα περιμένουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος!

"Για αυτό έδιωξε Μαρτίνς ο Μαρινάκης - Αυτό να περιμένουμε με Κορμπεράν"

Κύριε Ξανθόπουλε, μετά από έντονη και πολυετή παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Πορτογάλος τεχνικός αποχώρησε από την ομάδα. Ποια είναι η άποψη που έχετε σχηματίσει;

"Το πρόσημο είναι θετικό, την ομάδα την ανέβασε επίπεδο, δύο χρόνια έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έβγαλε παίκτες, άκρως θετική προσφορά. Το τελευταίο 9μηνο όμως ο Ολυμπιακός είχε πολλά προβλήματα, για αυτό και ο πρόεδρος προχώρησε σε αλλαγή προπονητή".

Μπορούμε να πούμε δύο πράγματα για τον νέο προπονητή ή είναι ακόμα πολύ νωρίς;

"Ο άνθρωπος ψάχνεται για να βρει παίκτες που του κάνουν για την 11άδα, έρχονται ακόμα μεταγραφές, έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα τραυματισμών. Αυτό που πιστεύω είναι ότι πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί ο κύκλος των μεταγραφών και μετά να δούμε τι θα κάνει στην ομάδα".

Έχετε ξεχωρίσει κάποιον από τους νέους παίκτες της ομάδας;

"Δεν θα μείνω σε πρόσωπα, γιατί αυτή την περίοδο ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε δεύτερη μεταγραφική περίοδο με τον Κορμπεράν. Στα ονόματα μπορεί να είναι καλοί, αλλά θέλω πρώτα να τους δω στο γήπεδο. Νομίζω θα έχουμε καλή άποψη όταν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και η ομάδα παίξει 4-5 ματς. Βέβαια, όταν έρχεται ο τεράστιος Μαρσέλο τι να σχολιάσεις…".

"Εκεί ήθελε παίκτης ο Ολυμπιακός - Στιβαρός ΠΑΟ, μεταγραφές η ΑΕΚ, ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου"

Οπότε ο Ολυμπιακός είναι σε μια δεύτερη μεταγραφική περίοδο, ώστε να διορθώσει/αλλάξει όσα δεν έγιναν στην πρώτη περίοδο των μεταγραφών με τον Πέδρο Μαρτίνς;

"Ξέραμε ότι είχε πρόβλημα η ομάδα και ο Κορμπεράν προσπαθεί να το μαζέψει. Ξέραμε ότι ήθελε παίκτες στα άκρα, φορ, ενίσχυση στα χαφ και σιγά-σιγά τώρα χρειάζεται να τους στρώσει. Πάρα πολύ δύσκολο και χρειάζεται χρόνος για να δει ποιοι του κάνουν, για να φτιάξει κορμό και μετά σιγά-σιγά να επενδύει σε παίκτες"

Υπάρχει ο χρόνος που λέτε σε ένα μεγάλο καράβι όπως είναι ο Ολυμπιακός;

"Όχι, δεν υπάρχει τόσος χρόνος στον Ολυμπιακό. Αλλά δεν υπάρχει και άλλη επιλογή. Μέσα από τα ματς να βρει τους παίκτες που του χρειάζεται και να κάνει νίκες". 

Τέλος, πείτε μου δύο πράγματα για τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

"Όλοι έχουν δει ότι ο Παναθηναϊκός είναι πιο στιβαρός φέτος, η ΑΕΚ έχει κάνει μεταγραφές και ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι θα είναι ο γνωστός ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου. Περιμένω να είναι πολύ ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαφ 23 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Φέρνει Βραζιλιάνο ο... Μαρσέλο - "Μαρκάρει και βγάζει ασίστ"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags