Facebook Pixel ΑΕΚ: Φουλάρει για τρεις η ΑΕΚ - Κοντά σε Σιντιμπέ, ποιος "παίζει" για φορ - "Σκάει" και του Φαν Βέερτ;
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-05 08:42:00

Φουλάρει για τρεις η ΑΕΚ - Κοντά σε Σιντιμπέ, ποιος "παίζει" για φορ - "Σκάει" και του Φαν Βέερτ;

Sportdog Team
Φουλάρει για τρεις η ΑΕΚ - Κοντά σε Σιντιμπέ, ποιος "παίζει" για φορ - "Σκάει" και του Φαν Βέερτ;

Τρεις μεταγραφές έβαλε στόχο να ολοκληρώσει η Ένωση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κοντά στην απόκτηση των Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Τιμ Φαν Βέερτ μοιάζει να είναι η ΑΕΚ, όπως αναφέρουν σήμερα τα ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου.

Οι συζητήσεις με τον Γάλλο δεξιό μπακ, που είναι ελεύθερος, βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και ίσως και σήμερα υπάρξουν εξελίξεις, με τον Σιντιμπέ να μπορεί να προσφέρει ακόμα και στα στόπερ, αλλά και ως μπακ χαφ. Η Ένωση φέρεται να του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιος παρουσιάζεται θετικός κι από τη στιγμή που δεν έχει προκύψει κάποια πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα είναι κοντά στο να πει το "ναι".

Την ίδια ώρα, προχωρά και η απόκτηση του σέντερ φορ, με την ΑΕΚ να είναι σε συζητήσεις με τον Σεντρίκ Μπακαμπού της Μαρσέιγ. Σύμφωνα με την "Ώρα των Σπορ", ο 31χρονος Κονγκολέζος (με γαλλικό διαβατήριο) έχει συμβόλαιο με τους Μασσαλούς μέχρι το 2024, αλλά δεν είναι φέτος στα βασικά πλάνα της ομάδας. Έχει μεν 3 εμφανίσεις αλλά για μόλις 56 λεπτά συνολικά στην Ligue 1 και έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Ο Μπακαμπού αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σοσό και πέρα από την γαλλική ομάδα έπαιξε στην Μπούρσασπορ και εκτοξεύτηκε την τριετία 2015-2018 με τη Βιγιαρεάλ έχοντας 47 γκολ σε 105 εμφανίσεις. Τον Ιανουάριο του 2018 πωλήθηκε για 40 εκατ. ευρώ (!) στην κινεζική Γκουοάν, με την οποία πραγματοποίησε 87 εμφανίσεις έχοντας 58 γκολ και 23 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2022 επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μαρσέιγ και στο δεύτερο μισό της σεζόν είχε 4 γκολ σε 21 εμφανίσεις.

Τέλος, σύμφωνα με την "Sportday" οι Κιτρινόμαυροι φέρονται έτοιμοι να "κλείσουν" και τον Τομ Φαν Βέερτ του Βόλου, ο οποίος πραγματοποίησε απίστευτη χρονιά πέρυσι με την φανέλα των Θεσσαλών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags