Facebook Pixel Νίκος Αναστόπουλος: Ατάκες φωτιά Αναστόπουλου για Άρη - Τα... έχωσε σε Γκρέι - "Άργησε να φύγει ο Μπούργκος"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-05 23:46:00

Ατάκες φωτιά Αναστόπουλου για Άρη - Τα... έχωσε σε Γκρέι - "Άργησε να φύγει ο Μπούργκος"

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά Αναστόπουλου για Άρη - Τα... έχωσε σε Γκρέι - "Άργησε να φύγει ο Μπούργκος"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, όπου και αναφέρθηκε στο ντέρμπι των Κίτρινων με τον ΠΑΟΚ και στην αποχώρηση του Αργεντίνου τεχνικού.

Νίκος Αναστόπουλος: Ερασιτεχνικό χαρακτήρισε το χτύπημα του Γκρέι στο πέναλτι ο Έλληνας τεχνικός  στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας παράλληλα, ότι ο Μπούργος έπρεπε να φύγει πιο νωρίς. 

Για το ντέρμπι: «Είδαμε ένα ντέρμπι κλασικό που κρίθηκε στη φάση του πέναλντι. Ένας κυνηγός που έχει παίξει στην Αγγλία, δεν μπορεί να το κάνει ένα τόσο ερασιτεχνικό χτύπημα. Φάνηκε ότι δεν ήταν σε καλή μέρα ο Γκρέι. Αν ο Άρης έμπαινε μπροστά στο σκορ, θα ήταν διαφορετικό το ματς. Το πρόβλημα του Άρη είναι ότι από το κέντρο και μπροστά βλέπουμε μια άλλη ομάδα. Πίσω δεν έχει την απαιτούμενη επαναφορά και ορισμένες φορές μένουν μόνο τα στόπερ. Χρειάζεται ένα παίκτη σαν τον Σάσα. Ο Άρης πρέπει να προσέχει καθώς έχει δυο δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια. Είναι επιτακτική η ανάγκη για νίκη με Αστέρα».

Για απομάκρυνση Μπούργος: «Άργησε ο Καρυπίδης. Ήταν δίπλα στον Σιμεόνε αλλά εκεί ο Μπούργος έπαιρνε έξι επιθετικούς και τους δούλευε σε κινήσεις και κομπίνες. Αν τα έκανε Έλληνας αυτά που έκανε ο Μπούργος, θα του είχαν απαγορεύσει την είσοδο στο Χαριλάου. Ήταν σχεδιασμός αυτός; Διώχνεις τον Σάσα και δεν παίρνεις αντικαταστάτη;».

Για το λόγο που δεν πήρε τον Καρυπίδη να του πει για Μπούργος: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Αν με ρωτούσε, θα του έλεγα τη γνώμη μου».

Για τον προπονητή που χρειάζεται ο Άρης: «Δεν μπορώ να μιλήσω. Ο Καρυπίδης ξέρει καλύτερα από εμάς».

Για ΠΑΟΚ: «Δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει, χρειάζεται ενισχύσεις. Οι κυνηγοί είναι μακριά από το γκολ, ο Ζίβκοβιτς είναι ντεφορμέ, ο Νάρει είναι γρήγορος. Ο Τόμας δεν έχει το γκολ αλλά είναι γρήγορος», είπε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags