Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σεισμός" στο Γ. Καραϊσκάκης για Μαρσέλο - Τα... έχασε και ο Βραζιλιάνος - Υπόσχεση Μαρινάκη! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-05 21:06:00

"Σεισμός" στο Γ. Καραϊσκάκης για Μαρσέλο - Τα... έχασε και ο Βραζιλιάνος - Υπόσχεση Μαρινάκη! (Vid)

Sportdog Team
"Σεισμός" στο Γ. Καραϊσκάκης για Μαρσέλο - Τα... έχασε και ο Βραζιλιάνος - Υπόσχεση Μαρινάκη! (Vid)

Λαοθάλασσα στο Φάληρο και τρομερή υποδοχή σε έναν πραγματικό Θρύλο! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ, παρουσίασαν στους οπαδούς των Πειραιωτών το τεράστιο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο οποίος δεν πίστευε όσα έβλεπε και το χάρηκε με την ψυχή του, μαζί με την οικογένειά του.

Ολυμπιακός: Το "Γ. Καραϊσκάκης" φόρεσε τα γιορτινά του, με πάνω από 30.000 φιλάθλους να υποδέχονται τον Μαρσέλο, έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει ποτέ τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Το σύνθημα "Μαρσέλο έλα, μας έχει πιάσει τρέλα" δονούσε από νωρίς την ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο. Περίπου στις 20:45 ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ βγήκε από τα αποδυτήρια και όταν πάτησε χορτάρι, επικράτησε πανδαιμόνιο, με δεκάδες καπνογόνα να δημιουργούν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

Τον Μαρσέλο συνόδευσαν στον αγωνιστικό χώρο οι Κριστιάν Καρεμπέ και Βαγγέλης Μαρινάκης. Πρώτος μίλησε ο Γάλλος, ο οποίος είπε τα εξής:

«Ήταν κάτι μαγικό που έκανε ο κύριος Μαρινάκης που όταν λέμε πως συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε είναι αληθινό,. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο για όσα ζήσαμε σήμερα. Ευχαριστούμε και τον παίκτη που έχει κάνει μια τόσο σπουδαία καριέρα, έχει σηκώσει τόσους τίτλους και ήρθε στην ομάδα. Τον ευχαριστούμε πολύ».

Στη συνέχεια, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τον λόγο, οι οπαδοί της ομάδας τραγούδησαν το σύνθημα "Είναι τρελός ο πρόεδρος".

«Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να έχουμε μαζί μας τον Μαρσέλο. Nα υποδεχόμαστε έναν θρύλο που έρχεται σε μια ομάδα θρύλο. Να είναι δυνατός, να είναι μαζί μας πολλά χρόνια και όλοι μαζί να πανηγυρίζουμε μεγάλες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Να κερδίσουμε τίτλους και να κάνουμε πορεία στην Ευρώπη», ήταν το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη σπουδαία μεταγραφή της ομάδας του.

 

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έμοιαζε... χαμένος παό την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλοι του Ολυμπιακού και πήρε τον λόγο εμφανώς συγκινημένος, ευχαριστώντας τους πάντες για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και φωνάζοντας "Πάμε Ολυμπιακέ"!

«Σας ευχαριστώ όλους σας. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, ανάμεσά σας. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ μαζί σας και να βοηθήσω την ομάδα με δύναμη και αφοσίωση. Πριν ξεκινήσω με την ομάδα θέλω να σας πω ένα πράγμα. Σας ευχαριστώ όλους γι' αυτή την ομάδα. Πάμε Ολυμπιακός», δήλωσε ο Μαρσέλο.

 

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση του Μαρσέλο στο Γ. Καραϊσκάκης μετά το 7ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags