Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: "Τελειώνει" η μεταγραφή Πασχαλάκη - "Ναι" στους όρους του Ολυμπιακού - Σφήνα από... ελληνική ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-05 22:10:00

"Τελειώνει" η μεταγραφή Πασχαλάκη - "Ναι" στους όρους του Ολυμπιακού - Σφήνα από... ελληνική ομάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τελειώνει" η μεταγραφή Πασχαλάκη - "Ναι" στους όρους του Ολυμπιακού - Σφήνα από... ελληνική ομάδα!

Οι προπονήσεις στην Αθήνα και η καλή πρόταση που μόλις έσκασε! Ο Έλληνας γκολκίπερ το επόμενο 24ωρο ανακοινώνει την απόφαση για το μέλλον του και στα χέρια του έχει δύο καλές προσφορές. Ποιο... εμπόδιο ξεπεράστηκε σχετικά με τους Πειραιώτες; Διαβάστε στο Sportdog.gr

Ολυμπιακός - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Χωρίς ομάδα βρίσκεται ακόμα και σήμερα ο πεπειραμένος τερματοφύλακας, που όλο το προηγούμενο διάστημα περίμενε τους Πειραιώτες για να υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους!

Ήδη από την εποχή που ήταν ακόμα στην ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς αλλά και τώρα, με τον Κάρλος Κορμπεράν, είχε γίνει γνωστή η επιθυμία τής τεχνικής ηγεσίας για να αποκτηθεί ένας ακόμα τερματοφύλακας για να βρίσκεται πίσω από τον Τόμας Βατσλίκ, αλλά δεν προχώρησε ποτέ το θέμα.

Γιατί ο Τζολάκης βρίσκεται στις υποχρεώσεις της β΄ ομάδας, ώστε να αποφύγει τη φθορά του πάγκου, ενώ ο Κρίστινσον δεν έχει δείξει την ετοιμότητα που χρειάζεται μια ομάδα στο επίπεδο του Ολυμπιακού, όταν καλείται ο δεύτερος τερματοφύλακας να πάρει τα γάντια του βασικού.

Μέσα στο καλοκαίρι οι Πειραιώτες προσπάθησαν να βρουν λύση με την αποχώρηση του Κρίστινσον (ο Ευάγγελος Μίχος αποκάλυψε, εδώ, στο sportdog, ότι η Μίντιλαντ ήταν ομάδα που έφτασε κοντά στην απόκτησή του ), αλλά δεν υπήρξαν θετικές εξελίξεις!

Αποτέλεσμα; Ολυμπιακός και Αλέξανδρος Πασχαλάκης ενώ είχαν κάνει επαφή και ήθελαν να συνεργαστούν, τελικά να μην το προχωρήσουν. Τουλάχιστον για την ώρα, καθώς οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα προσέγγιση από το Λιμάνι!

Ο Πασχαλάκης έχει έρθει μόνιμα στην Αθήνα το τελευταίο διάστημα (προπονείται στη Γλυφάδα για να μείνει σε καλή κατάσταση), είναι θετικός στο ενδεχόμενο να είναι Νο2 στο Λιμάνι, πίσω από τον Βατσλίκ, αλλά οι μέρες περνούν.

Όσοι γνωρίζουν καλά το ρεπορτάζ αναφέρουν ότι άμεσα μπορεί να υπάρξει κάποια εξέλιξη για το μέλλον του, δεδομένου ότι είναι σε επαφή και με την Τράμπζονσπορ από την Τουρκία, που θέλει να διευρύνει την ελληνική της παροικία. Μπορεί ο Πασχαλάκης να αλλάξει χώρα για να παίξει μπάλα; Μα από την αρχή αυτό προσπαθεί να αποφύγει! Αλλά αν δεν υπάρξει άλλη προοπτική για την καριέρα του, λίγες ημέρες πριν από το φινάλε των μεταγραφών δεν μπορεί να κάνει και πολλά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύφθηκε το "χρυσό" συμβόλαιο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Απίστευτα λεφτά Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags