Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: "Ύμνοι" για Κοτάρσκι από προπονητή τερματοφυλάκων - Αυτός ο Έλληνας γκολκίπερ ξεχωρίζει
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-08 11:24:00

"Ύμνοι" για Κοτάρσκι από προπονητή τερματοφυλάκων - Αυτός ο Έλληνας γκολκίπερ ξεχωρίζει

Sportdog Team
"Ύμνοι" για Κοτάρσκι από προπονητή τερματοφυλάκων - Αυτός ο Έλληνας γκολκίπερ ξεχωρίζει

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην προπονητής τερματοφυλάκων στους Κίτρινους όπου αναφέρθηκε τόσο στον γκολκίπερ του Δικεφάλου του Βορρά, όσο και στον Κουέστα.

Γιάννης Πλαβούκος: Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την βελτίωση του Κουέστα και την πρώτη εντύπωση από τον Κοτάρσκι, ενώ παράλληλα τόνισε πως από Έλληνες τερματοφύλακες αυτός που ξεχωρίζει είναι ο Μάριος Σιαμπάνης.

«Πραγματικά είναι καταπληκτικό παιδί ο Κουέστα, έχει και φοβερά προσόντα. Βελτιώθηκε βέβαια και στην έξοδο. Του αξίζουν συγχαρητήρια, μπράβο που ανανέωσε και βοηθάει τον Άρη» είπε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Κοτάρσκι: «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα πάντα ξεκινούν με την πρώτη πάσα από τον τερματοφύλακα. Ο Κοτάρσκι σε μικρή ηλικία έπαιξε σε όλες τις εθνικές ομάδες της Κροατίας και έτσι τον πήρε ο Αγιαξ. Εκεί δίνουν μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι με τα πόδια. Είδαμε ότι έχτιζε από πίσω με ηρεμία. Δούλεψε πολύ σε αυτό γιατί ήταν σε ολλανδική σχολή. Ενας γκολκίπερ που έχει παίξει σε όλες τις εθνικές δεν μπορεί να είναι τυχαίος. Του έκανε πολύ καλό που πήγε στον Αγιαξ.»

Για τον Πασχαλάκη ανέφερε: «Τον είχα στον Πανθρακικό. Με τον Πασχαλάκη ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα και ο ίδιος έκανε μερικά μεγάλα παιχνίδια, όπως μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» και στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δεν ξέρω που θα πάει, διαβάζω ότι μάλλον στο εξωτερικό. Εγώ λέω ότι πρέπει να κοιτάμε χαμηλά και να εκτιμούμε το ψωμάκι που έχουμε φάει. Και ο Τσιντώτας προπονείται μόνος του. Πήρε ένα πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και έδειξε και αυτός τι αξίζει. Οσο μεγαλώνει ένας γκολκίπερ τόσο καλύτερος γίνεται.»

Για το αν υπάρχει κάποιος Ελληνας τερματοφύλακας που ξεχωρίζει: «Ο Μάριος Σιαμπάνης έχει καλά στοιχεία, είναι από τους καλύτερους με τα πόδια και τον πιστεύω. Ημασταν μαζί 18-19 μήνες μαζί στον Άρη. Και ο μικρός του Βόλου, ο Παπαδόπουλος έχει στοιχεία, το θέμα είναι να πιστεύεις σε αυτά τα παιδιά και να είσαι δίπλα τους. Εμείς δώσαμε τα πάντα για τον Άρη», είπε ο Γιάννης Πλαβούκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags