Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έρχεται και "παίζει" μέχρι ΑΕΚ το "8αρι" - Βρήκε τον εκλεκτό ο Γιοβάνοβιτς - Πόρτα για ελεύθερο, πάει Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-07 15:02:00

Έρχεται και "παίζει" μέχρι ΑΕΚ το 8αρι - Βρήκε τον εκλεκτό ο Ιβάν - Πόρτα για ελεύθερο, πάει Γενάρη!

Έρχεται και "παίζει" μέχρι ΑΕΚ το 8αρι - Βρήκε τον εκλεκτό ο Ιβάν - Πόρτα για ελεύθερο, πάει Γενάρη!

Οι σκέψεις να "παγώσει" η μία μεταγραφή και ποιος θα κλείσει άμεσα. Στο Τριφύλλι βρίσκονται στην τελική ευθεία για τον παίκτη που θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα, σε καλή κατάσταση και έτοιμος να μπει στη βασική ενδεκάδα. Οι τελευταίες πληροφορίες στο Sportdog.gr.
 

Στον Παναθηναϊκό μπορεί να ασχολούνται μεν με το μεγάλο επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ωστόσο επειδή οι μέρες περνούν, οι μεταγραφικές «μηχανές» δουλεύουν επίσης στο φουλ. Αυτό που… καίει τους ανθρώπους της ομάδας είναι να αποκτηθεί πρώτα το «8άρι», γιατί αυτός είναι ο παίκτης που θα προορίζεται για βασικός. 

Ο έτερος που είναι να έρθει προβλέπεται να έχει πιο επιτελικά χαρακτηριστικά και δεν αποκλείεται, ακόμα και να μην γίνει μεταγραφή τώρα και το κενό να καλυφθεί τον Γενάρη. Προσοχή, δεν λέμε ότι θα γίνει μεταγραφή μόνο ενός ποδοσφαιριστή, αλλά πως ξεκάθαρη προτεραιότητα είναι το «8άρι».

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι την Κυριακή ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να έχει κλείσει τον εκλεκτό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Ο Σέρβος τεχνικός, ναι, έχει βρει τον νούμερο ένα στόχο του για τα χαφ και από το κλαμπ θα κάνουν το παν τις επόμενες ημέρες για να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Το όνομα αυτή τη στιγμή δεν έχει διαρρεύσει, γιατί κάτι τέτοιο ενδεχομένως να δυσκόλευε τη θετική έκβαση της υπόθεσης. Αυτό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι πως ο παίκτης που θα ντυθεί στα πράσινα θα είναι ενεργός και σε κατάσταση να αγωνιστεί άμεσα. Γι’ αυτό, σχεδόν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για κάποιον ελεύθερο εδώ και μήνες ποδοσφαιριστή. Και εννοείται, στις 15 Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του Τριφυλλιού και δεν θα κοιτάξει το κλαμπ στην αγορά των ελεύθερων για κάποια προσθήκη. Οποία κενά μείνουν, θα καλυφθούν μετά τον Ιανουάριο.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαζί με Δώνη και Νίνη ο Πασχαλάκης - Μπιέλ, Φορτούνης… έδιωξαν Ζινκερνάγκελ - Στην έξοδο άλλοι 4! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags