Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Συναγερμός" με Μπότο στον ΠΑΟΚ - Επανέρχεται ομάδα που θέλει να τον αποκτήσει
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-07 23:42:00

"Συναγερμός" με Μπότο στον ΠΑΟΚ - Επανέρχεται ομάδα που θέλει να τον αποκτήσει

Sportdog Team
"Συναγερμός" με Μπότο στον ΠΑΟΚ - Επανέρχεται ομάδα που θέλει να τον αποκτήσει

Στην αναζήτηση του επόμενου αθλητικού της διευθυντή βρίσκεται η Σπέτσια, έχοντας ανοίξει επαφές με αρκετούς υποψήφιους για την θέση και ένας από αυτούς που βρίσκεται στην λίστα των ανθρώπων της ιταλικής ομάδας σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα είναι ο Ζοσέ Μπότο.

ΠΑΟΚ: Στην αναζήτηση του επόμενου αθλητικού της διευθυντή βρίσκεται η Σπέτσια, έχοντας ανοίξει επαφές με αρκετούς υποψήφιους για την θέση και ένας από αυτούς που βρίσκεται στην λίστα των ανθρώπων της ιταλικής ομάδας σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα είναι ο Ζοσέ Μπότο.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com είχε επαφή με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτης της Σπέτσια, σε ένα ενδιαφέρον που φαίνεται να επιστρέφει. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα γίνονται επαφές με αρκετούς υποψήφιους για να καλυφθεί η θέση με τους Άντζελο Φαμπιάνι (πρώην της Σαλερνιτάνα) και Πασκουάλε Φότζια (νυν της Μπενεβέντο) να ειναι τα φαβορί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας αναφέρει μεταξύ άλλων :

«Οι αμερικανοί ιδιοκτήτες της Σπέτσια, είχαν επαφή για τον Ζοσέ Μπότο προκειμένου να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Ο Πορτογάλος είναι ένας ανθρωπος της αγοράς και αυτή την στιγμή εργάζεται στον ΠΑΟΚ, ήταν αρχισκάουτερ της Μπενφίκα ανακαλύπτωντας πολλά ταλέντα των «αετών» και μετά ήταν στο ίδιο πόστο στην Σαχτάρ Ντόνετσκ. Στην Ουκρανία έφερε τους καλύτερους παίκτες από την βραζιλιάνικη αγορά και όχι μονο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags