Ιορντάν Γιορντάνοφ: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βούλγαρος δημοσιογράφος σχολιάζοντας το πέρασμα του Άλαν Πάρντιου από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αλλά και την προοπτική που ανοίγεται στον Άρη με την πρόσληψή του. 

«Πριν γίνει προπονητής δούλεψε ως διευθυντής ποδοσφαίρου και είχε μεγάλο ρόλο στο σκάουτινγκ της ομάδας. Έχει μεγάλη εμπειρία, καταλαβαίνει πολύ καλά το ποδόσφαιρο. Έβλεπε παίκτες από Ευρώπη και Νότια Αμερική και έκανε τις προτάσεις του στη διοίκηση. Έπειτα έγινε κάτι σαν αναπληρωματικός κόουτς, δεν ήταν δηλαδή βασικός προπονητής από την αρχή στη ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, όταν έφυγε ο προηγούμενος προπονητής. Σε ένα παιχνίδι που είχε πίεση από τους οπαδούς και ο προηγούμενος προπονητής έφυγε...βράδυ, ανέλαβε ο Πάρντιου ενόψει του τελικού κυπέλλου με την Λέφσκι. Ωστόσο, έχασε τον τελικό γιατί δεν είχε δουλέψει πολύ καιρό μαζί με την ομάδα και τελικά λίγες μέρες αργότερα έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα.

Δεν κόλλησε ποτέ στη ΤΣΣΚΑ Σόφιας επειδή η διοίκηση δεν είχε χρήματα. Δεν υπήρχε προοπτική να κάνει κάτι μεγάλο, μια ομάδα που θα μπορεί να παίξει Ευρώπη και να πετύχει. Αυτός είχε τέτοιους στόχους αλλά η διοίκηση της ομάδας δεν μπορούσε να τον στηρίξει οικονομικά», είπε ο Ιορντάν Γιορντάνοφ.