Facebook Pixel Άρης: Οριστικό! Συμφώνησε με παίκτη ο Άρης και έρχεται Θεσσαλονίκη - Έδωσε το ΟΚ ο Πάρντιου
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-08 23:35:00

Οριστικό! Συμφώνησε με παίκτη ο Άρης και έρχεται Θεσσαλονίκη - Έδωσε το ΟΚ ο Πάρντιου

Sportdog Team
Οριστικό! Συμφώνησε με παίκτη ο Άρης και έρχεται Θεσσαλονίκη - Έδωσε το ΟΚ ο Πάρντιου

Σημαντική εξέλιξη για τους Κίτρινους καθώς όπως έγινε γνωστό οι Κίτρινοι ήρθαν σε συμφωνία με ξένο ποδοσφαιριστή και πλέον αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ώστε να ενισχύσει την ομάδα ενόψει της δύσκολης αγωνιστικής χρονιάς.

Πίτερ Ετέμπο: Παίκτης του Άρη πρέπει να θεωρείται ο Νιγηριανός μέσος που συμφώνησε με τους Κίτρινους και όπως είχε αναφέρει νωρίτερα δημοσιογράφος του BBC θα έρθει στην Θεσσαλονίκη με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Στόουκ.

«Ο Πίτερ Ετέμπο πηγαίνει στον Άρη στο πλαίσιο ετήσιου δανεισμού από τη Στόουκ Σίτι. Όλοι οι εμπλεκόμενες πλευρές συμφώνησαν την Τετάρτη και ο Ετέμπο περιμένει να πάρει τη βίζα του για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε σχετικά.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει η ακριβής ημερομηνία άφιξής του Πίτερ Ετέμπο  εξαρτηθεί από τον χρόνο που θα χρειαστεί η ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την έκδοση της βίζας του, ενώ από την πλευρά του ο Άρης θα καλύψει μέρος του συμβολαίου του με τον Άλαν Πάρντιου να δίνει το οριστικό ΟΚ για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags