Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Τα ερωτηματικά στην ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Ιβάν για ΑΕΚ - Αλλάζει σύστημα, τι γίνεται με Μπερνάρ
| 2022-09-09 14:13:00

Η πιθανή 11αδα Γιοβάνοβιτς για ΑΕΚ - Αλλάζει το σύστημα, πότε θα παίξει ο Μπερνάρ

Η πιθανή 11αδα Γιοβάνοβιτς για ΑΕΚ - Αλλάζει το σύστημα, πότε θα παίξει ο Μπερνάρ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει στις περισσότερες θέσεις του για το βασικό σχήμα, ωστόσο είναι δεδομένο ότι οι Πράσινοι δεν θα παραταχθούν πλήρεις απέναντι στην Ένωση. Πώς θα αξιοποιηθεί ο Μπερνάρ.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ την Κυριακή (11/9) στη Λεωφόρο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει καταλήξει στις περισσότερες, αλλά όχι όλες τις θέσεις της βασικής ενδεκάδας.

Το μεγαλύτερο δίλημμα αυτή τη στιγμή είναι αν θα ρίξει στο αρχικό σχήμα και τον Μάγκνουσον και τον Σένκεφελντ, με δεδομένο ότι αμφότεροι ήταν για αρκετό διάστημα εκτός λόγω τραυματισμών. Ο Ισλανδός έχει επανέλθει μία εβδομάδα παραπάνω, επομένως η θέση του έχει σχεδόν κλειδώσει. Από την άλλη, ο Ολλανδός ιατρικά είναι έτοιμος αλλά χωρίς πολλές προπονήσεις στα πόδια του. Και είναι αρκετά πιθανό, εν τέλει, ο Γιοβάνοβιτς να τον προφυλάξει.

Από την άλλη, σχεδόν σίγουρα απών θα είναι ο Χουάνκαρ. Ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν έχει καταφέρει να μπει ακόμα με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που τον θέτει ουσιαστικά εκτός ενόψει ΑΕΚ. Τη θέση του, όπως και με τον Λεβαδειακό, θα πάρει ο Γκάνεα.

Τώρα όσον αφορά τον Μπερνάρ, το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην αποστολή. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος δεν είναι ακόμα έτοιμος και δύσκολα θα πατήσει χορτάρι. Τέλος, ο Ιβάν έχει αποφασίσει να αλλάξει το 4-2-3-1 που παράταξε με τον Λεβαδειακό και να επαναφέρει το 4-3-3.

Με αυτά τα δεδομένα, η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα έχει ως εξής:

Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Πούγγουρας (ή Σάρλια), Μάγκνουσον, Γκάνεα, Κουρμπέλης, Πέρεθ, Τσέριν, Αϊτόρ, Παλάσιος, Σπόραρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags