Facebook Pixel Άρης: Ο ένας έκλεισε, ο άλλος χάθηκε - Έρχεται Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Ετέμπο
| 2022-09-09 14:39:00

Ο ένας έκλεισε, ο άλλος χάθηκε - Έρχεται Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Ετέμπο

Sportdog Team
Ο ένας έκλεισε, ο άλλος χάθηκε - Έρχεται Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Ετέμπο

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την ΠΑΕ, το αργότερο μέχρι σήμερα το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά. Ακόμα κι αν τελικά ναυαγήσει η υπόθεση, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες η συμφωνία μεταξύ του Άρη και της Στόουκ Σίτι για τον Πίτερ Ετέμπο, καθώς το τελευταίο εμπόδιο που ήταν οι ενστάσεις του παίκτη για Ελλάδα, τελικώς, κάμφθηκαν.

Μάλιστα σημαντικό ρόλο για να πειστεί τελικά να έρθει ο Ετέμπο στη Θεσσαλονίκη, ήταν το deal για την πρόσληψη του Άλαν Πάρντιου στη θέση του προπονητή. Ο 61χρονος ενημερώθηκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον διεθνή Νιγηριανό, με τον έμπειρο Άγγλο τεχνικό να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την ΠΑΕ, το αργότερο μέχρι σήμερα το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά. Ακόμα κι αν τελικά ναυαγήσει η υπόθεση, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ. Μάλιστα ο δημοσιογράφος του BBC και συμπατριώτης του 27χρονου χαφ, Οκελέγι Ολουσίνα, υποστήριξε χθες με tweet πως «ο Πίτερ Ετέμπο πηγαίνει στον Άρη στο πλαίσιο ετήσιου δανεισμού από τη Στόουκ Σίτι».

Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, ο Άρης θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν μέσο που χρειαζόταν, για να συνδέσει την άμυνα με το κέντρο. Σημειώνεται, τέλος, ότι αντίθετη κατάληξη είχε η περίπτωση του Φρέντρικ Γκουλμπράντσεν, καθώς ο Νορβηγός επιθετικός έδωσε τα χέρια με την Αδάνα Ντεμίρσπορ και έτσι συνεχίζει στην Τουρκία, μετά το πέρασμά του από την Μπασάκσεχιρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags