Facebook Pixel Εκπληκτικός πρόεδρος ομάδας! Κέρασε μπύρες οπαδούς
| 2022-09-10 08:17:00

Εκπληκτικός πρόεδρος ομάδας! Κέρασε μπύρες οπαδούς

Sportdog Team
Εκπληκτικός πρόεδρος ομάδας! Κέρασε μπύρες οπαδούς

Άφησε 300 λίρες σε μετρητά για τις μπύρες τους όπως ανέφεραν οι φίλαθλοι.

Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν, η ομάδα αντιμετώπισε το φαβορί της National League, την Wrexham. Αρκετοί φίλοι της ομάδας της Wrexham ταξίδεψαν όπως συνηθίζουν για να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα τους. Δύο από αυτούς λοιπόν ξεκίνησαν με το τρένο από το Wrexham και φτάνοντας κοντά στο γήπεδο αποφάσισαν να πάνε σε μια παμπ για τις καθιερωμένες μπυρες τους πριν τον αγώνα.

Κάποια στιγμή στην παμπ όμως έφτασε ο πρόεδρος της ομάδας των Wanderers, Mike Smith. Όταν λοιπόν τους είδε ο πρόεδρος, πήγε προς το μέρος τους και αφού πρώτα του ευχαρίστησε που έκαναν το μεγάλο ταξίδι από την Ουαλία τους κέρασε τις μπύρες. Για την ακρίβεια τους άφησε 300 λίρες σε μετρητά για τις μπύρες τους όπως ανέφεραν οι φίλαθλοι.

Αυτοί μην πιστεύοντας στα μάτια τους αφού πρώτα τον ευχαρίστησαν, ξεκίνησαν να πίνουν τις μπύρες τους μέχρι που κατηφόρισαν προς το γήπεδο και είδαν την ομάδας τους να επικρατεί με 0-5 επί των γηπεδούχων. Αυτή η ήττα μάλιστα οδήγησε τον προπονητή της Dorking Wanderers να πει στην κάμερα τη φράση '' είμαστε τόσο άτυχοι που αν πέφταμε σε ένα βαρέλι με γυναικεία στήθη θα βγαίναμε ρουφώντας τον αντίχειρα μας''.

 

Λογικά οι φίλοι της Wrexham ακόμα πίνουν δωρεάν μπύρες, συνεπώς εμείς θα κεράσουμε μια συμβολική μπύρα τον πρόεδρο της Dorking που είμαστε σίγουροι πως είναι ο πρόεδρος που κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει????.

ΠΗΓΗ: thepubtales.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags