Facebook Pixel Λούμπος Μίχελ: Τα είπε όλα ο Μίχελ - Ατάκες... φωτιά για Ραζβάν και διαιτησία - "Ο ΠΑΟΚ χωρίς τρόπαια, δεν είναι ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-09 16:47:00

Τα είπε όλα ο Μίχελ - Ατάκες... φωτιά για Ραζβάν και διαιτησία - "Ο ΠΑΟΚ χωρίς τρόπαια, δεν είναι ο ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Τα είπε όλα ο Μίχελ - Ατάκες... φωτιά για Ραζβάν και διαιτησία - "Ο ΠΑΟΚ χωρίς τρόπαια, δεν είναι ο ΠΑΟΚ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Σλοβάκος πρώην τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε σε όλη την εικόνα του συλλόγου.

Λούμπος Μίχελ: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ που πλέον βρίσκεται στη Σλοβακία και στην προεδρία της Tatran Presov, μίλησε αναφορικά με τον Δικέφαλο και το μεταγραφικό πλάνο που υπάρχει στον σύλλογο, τη διαφορά μεταξύ εμπειρίας και νεανικότητας αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του.

«Βρίσκομαι στη Σλοβακία, μου λείπει η Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ και η ατμόσφαιρα που υπάρχει στην πόλη. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο κλαμπ, βρισκόμαστε στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.»

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, θα πρέπει όλοι να βρεθούν στο πλευρό του ΠΑΟΚ, ωστόσο εγώ θα έλεγα πως ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να δίνει το 100%. Εγώ όταν είχα έρθει στον σύλλογο υπήρχε στόχος το πρωτάθλημα και το κύπελλο, όταν θέλεις να κατακτήσεις τρόπαια, χρειάζονται έμπειροι παίκτες και έτοιμοι, δεν ξέρω φέτος ποιοι είναι οι στόχοι. Ο ΠΑΟΚ χωρίς τρόπαια, δεν είναι ο ΠΑΟΚ που θέλουν οι φίλαθλοι του και θα πρέπει να κατακτά τίτλους.»

Για ενδεχόμενο επιστροφής του: «Είχαμε μιλήσει με τον κ. Σαββίδη για θέματα της ομάδας και συμβουλευτικά, αλλά όχι ποτέ κάτι επίσημο για να έρθω ξανά στον σύλλογο. Πριν αναλάβει τα ηνία ο Ζοσέ Μπότο.»

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν είναι πολύ πετυχημένος προπονητής, έξυπνος και τον τον εκτιμώ πολύ, ξέρει τι κάνει. Κάποιες φορές για να κατακτήσεις τρόπαια στην Ελλάδα δεν είναι θέμα μόνο του προπονητή και των παικτών, χρειάζονται και άλλα πράγματα.»

Για τις διαφορές μεταξύ νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών: «Όταν δουλεύεις σε ένα κλαμπ με τόσο μεγάλη πίεση, δεν υπάρχει χρόνος για νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά για τοπ επιπέδου ώστε να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ. Αν φέρεις παίκτες 20 ετών από την Πορτογαλία και την Ισπανία, θα χρειαστεί να περιμένεις καιρό για να αποδώσουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπως όταν φέραμε τον Πρίγιοβιτς στα 26 του που ήταν πνευματικά και αγωνιστικά έτοιμος», είπε ο Λούμπος Μίχελ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags