Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Χαφ με συμβόλαιο 2.5 εκατ. για Ολυμπιακό - Αρχοντικό στυλ, καλή δημιουργία - Τον έκοψε ο Σάντος"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-10 23:10:00

"Χαφ με συμβόλαιο 2.5 εκατ. για Ολυμπιακό - Αρχοντικό στυλ, καλή δημιουργία - Τον έκοψε ο Σάντος"!

του Γιώργου Κτενά
"Χαφ με συμβόλαιο 2.5 εκατ. για Ολυμπιακό - Αρχοντικό στυλ, καλή δημιουργία - Τον έκοψε ο Σάντος"!

Μία εξαιρετική περίπτωση παίκτη από την αγορά των ελεύθερων! Το νέο όνομα που βρίσκεται ψηλά στην ερυθρόλευξη λίστα, ο λόγος που δεν έχει ομάδα ακόμα παρότι είχε προτάσεις, τα αγωνιστικά του χαρκατηριστικά και η εθνική Πορτογαλίας.

Σε επαφές με τον Μιγκέλ Άντζελο ντα Σίλβα Ρότσα ή πιο γνωστό ως Τσέκα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, έναν εξαιρετικό διεθνή Πορτογάλο χαφ που έχει μείνει χωρίς ομάδα αυτό το διάστημα.

Ο 27χρονος άσος είχε μείνει ελεύθερος από τη Λιλ στις αρχές του καλοκαιριού, αν και θα μπορούσε άνετα να συνεχίσει στη γαλλική ομάδα (της λείπει ένα 8άρι με τα δικά του στοιχεία φέτος!), αλλά μέσα το καλοκαίρι ζητούσε 2,5 εκατ. ευρώ ετήσιο συμβόλαιο συν πριμ υπογραφής. Για αυτό τον λόγο και έμεινε χωρίς ομάδα...

Γιατί ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είχαν δείξει τόσο η Λιόν στη Γαλλία, όσο και η Πόρτο αλλά και η Τράμπζονσπορ, όπως και ομάδα από το Κατάρ και το MLS. Ο Τσέκα, όμως, δεν έφτασε σε συμφωνία με καμία ομάδα, είναι ακόμα ελεύθερος και, προφανώς, το κασέ του θα έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Σινάκο, expert του γαλλικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για την περίπτωσή του, που κάποια ρεπορτάζ την συνδέουν και με τον Παναθηναϊκό - Αν και ο Γιοβάνοβιτς δεν φαίνεται να θέλει παίκτη που έχει μείνει για τόσο καιρό εκτός ρυθμού ομάδας.

"Αρχοντικό στιλάκι - Καλός δημιουργικά - Πιο αθλητικός ο Εμβιλά"

"Ωραίος χαφ, είναι 6αρο-8άρι, με αρχοντικό στιλάκι, οργανωτικά βοηθάει αλλά και ανασταλτικα. Μπορούσε να παίξει στη Λιλ φέτος, δεν ξέρω γιατί δεν τον ανανέωσαν. Δεν έχει τρομερή συμμετοχή στα γκολ, αλλά δημιουργικά είναι καλός. Είναι μέχρι την προτελευταία πάσα συμμετέχει, στρωτός, καθαρή σκέψη. Έχει μάθει από μικρός μπάλα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Μπορεί να συνυπάρξει με τον Εμβιλά στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Με τον Εμβιλά δεν είναι πολύ μακριά τα στοιχεία τους, όχι από αθλητικά προσόντα γιατί σε αυτόν τον τομέα ο Εμβιλά είναι πιο αθλητικός. Αλλά έχουν πολλά κοινά στοιχεία ως ποδοσφαιριστές".

"Ενίσχυση ξανά τον Δεκέμβρη - Δεν θα σε πουλήσει ο Τσέκα - Γιατί δεν μπορεί στην Εθνική Πορτογαλίας"

Το γεγονός ότι είναι τόσο καιρό εκτός δράσης, πόσο μπορεί να τον έχει επηρεάσει;

"Επειδή είχε Πορτογάλο προπονητή η Λιλ, μπορεί να του είχε κάποιο πρόγραμμα για να μην εκτός δράσης. Δεν το ξέρω, λέω ότι ίσως είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά στη Γαλλία υπάρχει κάποια σκέψη για να μην κάνουν οι ομάδες άλλες μεταγραφές τώρα, γιατί μένουν λίγα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ. Και να ενισχυθούν οι ομάδες που έχουν ελλείψεις τον Δεκέμβρη".  

Πώς θα έβλεπες πιθανή έλευσή του στον Ολυμπιακό;

"Δεν είναι παίκτης που θα σε πουλήσει, αυτό για τον οποίο θα τον πάρεις θα το κάνει 100%. Είναι αθόρυβος. Της λείπει ο Τσέκα φέτος της Λιλ".

Μπορεί να βρει θέση στην εθνική Πορτογαλίας;

"Θα μπορούσε να είναι σε προεπιλογή της εθνικής, αλλά οι Πορτογάλοι προτιμούν στα χαφ παίκτες που είναι περισσότερο τεχνίτες. Ειδικά τώρα που έχει μείνει εκτός δράσης για τόσο καιρό, είναι πολύ-πολύ δύσκολο".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έγκλημα" εκατομμυρίων ο Μαρτίνς - "Χάρισε" σούπερ επιθετικό - Ετοιμάζεται για νέα μεγάλη μεταγραφή!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags