Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Χαμός με Ρονάλντο! Σφοδρή κριτική μετά από φωτογραφία του με ψυχολόγο με... περίεργες απόψεις
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-12 06:18:00

Χαμός με Ρονάλντο! Σφοδρή κριτική μετά από φωτογραφία του με ψυχολόγο με... περίεργες απόψεις

Sportdog Team
Χαμός με Ρονάλντο! Σφοδρή κριτική μετά από φωτογραφία του με ψυχολόγο με... περίεργες απόψεις

Δέκτης σφοδρής κριτικής έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ο Πορτογάλος εξαιτίας μιας φωτογραφίας με ψυχολόγο που στο παρελθόν έχει κάνει κακόβουλα σχόλια για γνωστό ηθοποιό, αλλά και κατά της Covid-19.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πολλές είναι οι κριτικές που δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Πορτογάλος εξαιτίας μιας φωτογραφίας που αναρτήθηκε μαζί με τον ψυχολόγο Τζόρνταν Πίτερσον, γνωστό για τα αμφιλεγόμενα ποστ του, αφού τον είχε αποκλείσει το Twitter το 2017 για κακόβουλα σχόλια για το όνομα και το φύλο του ηθοποιού Έλιοτ Πέιτζ, ενώ την περασμένη χρονιά είχε κάνει ξανά αμφιλεγόμενες δηλώσεις για το ενισχυτικό εμβόλιο κατά του Covid -19 αφού όμως έκανε γνωστό πως είχε και εκείνος εμβολιαστεί.

Παρόλα αυτά ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε πρόβλημα να φωτογραφηθεί αγκαλιά μαζί του και έγραψε μάλιστα στην λεζάντα της ανάρτησης «Χαίρομαι που σε βλέπω φίλε μου! #τα λέμε σύντομα», ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο τα... πυρά από πολλούς ακολούθους του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags