Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας: Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα δύο πέναλτι στο ντέρμπι - Τι είπε για τη φάση με Ρέαμπτσιουκ στο Φάληρο
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-12 01:24:00

Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα πέναλτι στο ντέρμπι - Τι είπε για τη φάση με Ρέαμπτσιουκ στο Φάληρο (Vid)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα πέναλτι στο ντέρμπι - Τι είπε για τη φάση με Ρέαμπτσιουκ στο Φάληρο (Vid)

Ο καθηγητής διαιτησίας ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις στα ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και του Ολυμπιακού με τον Βόλο.

Παναγιώτης Βαρούχας: Σωστά ήταν και τα δύο πέναλτι που καταλογίστηκαν υπέρ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησίας και όσα είπε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή".

"Στο πρώτο πέναλτι, ο Χατζισαφί νιώθει μια επαφή, σπρώξιμο όμως δεν υπάρχει. Σηκώνει τα χέρια ψηλά. Υπάρχει επαφή αλλα δεν υπάρχει παράβαση, οπότε είναι πέναλτι. 

Εδώ στο δεύτερο πέναλτι τώρα. Μέσα στην περιοχή υπάρχει επαφή, είναι εντός περιοχής, πατάει το πόδι του. Σωστός οπότε ο καταλογισμός υπέρ της ομάδας του Παναθηναϊκού", ανέφερε αναλυτικά ο Παναγιώτης Βαρούχας. 

Όσο για τις "φωνές" του Ολυμπιακού στο ματς με τον Βόλο, ο κ. Βαρούχας τόνισε ότι στην επίμαχη φάση του 95' ο Ρέαμπτσιουκ πατάει την μπάλα μόνος του και πέφτει στην περιοχή, άρα πέναλτι δεν υπάρχει.

"Σε μια διεκδίκηση του Φερνάντες με Ρέαμπτσιουκ, από την ταχύτητα που είχε ο παίκτης του Ολυμπιακού βρέθηκε στο έδαφος, σωστά δεν δόθηκε κάτι, όπως σωστά δεν δόθηκε ούτε σε ένα σπρώξιμο στον Παπασταθόπουλο.

Στο 95' ο Ρέαμπτσιουκ πάει να κοντρολάρει τη μπάλα, αλλά την πατάει μόνος του και πέφτει κάτω, δεν υπάρχει παράβαση, πολύ σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι", είπε χαρακτηριστικά για το ματς στο Φάληρο.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Οι αμφισβητούμενες φάσεις" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags