Facebook Pixel Άρης: Δεν σταματούν οι μεταγραφές στον Άρη - Βάζει... κερασάκι στην τούρτα ο Καρυπίδης
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-12 23:55:00

Δεν σταματούν οι μεταγραφές στον Άρη - Βάζει... κερασάκι στην τούρτα ο Καρυπίδης

Sportdog Team
Δεν σταματούν οι μεταγραφές στον Άρη - Βάζει... κερασάκι στην τούρτα ο Καρυπίδης

Ο κύκλος των μεταγραφών δεν έχει κλείσει ακόμη για τον Αρη. Μπορεί να ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ροντρίγκεζ και να αναμένεται η άφιξη του Ετέμπο, αλλά οι «κίτρινοι» δεν έχουν βάλει ακόμη τελεία και παύλα στο θέμα των μεταγραφών. 

 

Άρης: Ο κύκλος των μεταγραφών δεν έχει κλείσει ακόμη για τον Αρη. Μπορεί να ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ροντρίγκεζ και να αναμένεται η άφιξη του Ετέμπο, αλλά οι «κίτρινοι» δεν έχουν βάλει ακόμη τελεία και παύλα στο θέμα των μεταγραφών. 

Η είδηση είναι ότι έχουν αλλάξει στόχευση. Ενώ πριν από λίγες ημέρες στον σχεδιασμό ήταν η απόκτηση ενός επιθετικού προκειμένου να έχει εναλλακτική ο Γκρέι, πλέον αυτή η σκέψη έχει εγκαταλειφτεί. Οι άνθρωποι του Αρη έχουν βάλει στο πλάνο την απόκτηση κίπερ ώστε να υπάρχει ισάξιος αντικαταστάτης του Κούεστα, αλλά και να έχει ανταγωνισμό ο Ισπανός.

Ετσι «σκανάρουν» την αγορά προκειμένου να βρουν μία αξιόπιστη λύση για τη φανέλα με τον Νο1. Σύμφωνα με πληροφορίες εξελίξεις στο θέμα αυτό αναμένονται σύντομα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ζυγίσουν πρώτα καλά τα δεδομένα της επιλογής, γιατί δεν θέλουν να κάνουν μία μεταγραφή απλώς για να τη κάνουν.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags