Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας: Φοβερές ατάκες Βαρούχα - "Άδεια παραμονής στην Ελλάδα ο Καμπάκοφ" - Τι είπε για Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-13 10:28:00

Φοβερές ατάκες Βαρούχα - "Άδεια παραμονής στην Ελλάδα ο Καμπάκοφ" - Τι είπε για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Βαρούχα - "Άδεια παραμονής στην Ελλάδα ο Καμπάκοφ" - Τι είπε για Ολυμπιακό

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε ο γνωστός καθηγητής διαιτησίας όπου και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Αθήνας, αλλά και για τα παράπονα του Ολυμπιακού

Παναγιώτης Βαρούχας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τηλεκριτικός διαιτησίας μίλησε αναφορικά με τα όσα έλαβαν χώρα στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1, τα παράπονα του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ αλλά και του Άρη από τη διαιτησία των αναμετρήσεων τους, σημειώνοντας πως ο διαιτητής του Αθηναϊκού ντέρμπι σε λίγο θα βγάλει κάρτα παραμονής στην Ελλάδα.

«Πρέπει να μάθουμε πως βγήκε στον αέρα το όνομα του ορισμού και ποιος το έδωσε; Δεν είναι σημαντικό θέμα αυτό; Η επιτροπή διαιτησίας τι έπρεπε να κάνει; Ο Μπένετ ο... «Θεός» βγάζει στον αέρα το όνομα του διαιτητή; Στην Ελλάδα δεν μπορείς να φυλαχθείς από πουθενά. Δεν είδα όμως έναν αρχιδιαιτητή να φωνάξει προέδρους, διαιτητές και όλοι να συζητήσουν το τι θέλει ο καθένας, γιατί και οι διαιτητές που έρχονται από το εξωτερικό έχουν γίνει μόνιμοι... σε λίγο θα βγάλουν και άδεια παραμονής όπως ο Καμπάκοφ, ωστόσο και οι Έλληνες διαιτητές δίνουν δικαιώματα.

Στον Παναθηναϊκό με την ΑΕΚ που γίνεται το πέναλτι, υπάρχει άουτ και όχι κόρνερ νωρίτερα, ωστόσο το πρώτο πέναλτι είναι κανονικό, στο δεύτερο πέναλτι η επαφή μετράει εκεί που τελειώνει, όχι που ξεκινάει, αλλά όπως και να έχει τα πόδια ακουμπάνε στη γραμμή η οποία είναι μέρος της περιοχής. Πολλές φορές εξαρτάται αν ο διαιτητής βλέπει το τράβηγμα του επιθετικού για να βάλει μέσα στην περιοχή τον αμυντικό. Σε μία σκόπιμη επαφή μετράει το σημείο στο οποίο ολοκληρώνεται η επαφή όχι εκεί που ξεκινάει. Θα πρέπει να δείχνει στα μάτριξ του γηπέδου τις φάσεις που ελέγχουν στο VAR»

Για τον Άρη και τον Ολυμπιακό: «Υπάρχει παράβαση για το μαρκάρισμα όπου πηγαίνει ο αμυντικός με τις τάπες, το οποίο γίνεται μπροστά στον βοηθό, ποιος είναι ο ρόλος του, για να βοηθάει. Όπως και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού έπρεπε να δοθούν περισσότερα λεπτά καθυστερήσεων», είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags