Facebook Pixel Super League - Ολυμπιακός: Άσος των Big-5…έπεσε ξερός στα αποδυτήρια - Μέχρι 3 μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Φερνάντες... για ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-12 22:36:00

Άσος των Big-5…έπεσε ξερός στα αποδυτήρια - Μέχρι 3 μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Φερνάντες... για ΑΕΚ

GOALάρες by Εvaggelistis
Άσος των Big-5…έπεσε ξερός στα αποδυτήρια - Μέχρι 3 μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Φερνάντες... για ΑΕΚ

Πιέστηκε για να αγωνιστεί μετά από κορωνοϊό και λιποθύμησε! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr ένα πολύ σοβαρό θέμα που προέκυψε σε μεγάλη ελληνική ομάδα, παρουσιάζει το πρόβλημα των Πειραιωτών που δεν λύνεται μόνο με τις μεταγραφές (που θα γίνουν!) και σχολιάζει τα νέα δεδομένα με τον παίκτη του Βόλου.
 

Ο "Ευαγγελιστής" αποκαλύπτει το σοκαριστικό συμβάν με ξένο ποδοσφαιριστή (καλοκαιρινή μεταγραφή) ομάδας της Big 5 που...έπεσε ξερός στα αποδυτήρια μετά την λήξη του αγώνα, στο οποίο βγήκε με αλλαγή. Επισημαίνει τι είναι το πιο σημαντικό στον Ολυμπιακό, πέρα απο τις επιπλέον μεταγραφές και τον προπονητή. Και θυμίζει, με αφορμή τα "τσαλιμάκια" των ατζέντηδων του Φερνάντες στον ΠΑΟΚ τι είχε αποκαλύψει για την προσέγγιση της ΑΕΚ!!!

1/BIG 5: συνέβη της προηγούμενες αγωνιστικές αλλά έχει κρατηθεί μυστικό. Είναι στην μέση και τα προσωπικά δεδομένα/ιατρικό απόρρητο. Ξένος παίκτης - μεταγραφή του καλοκαιριού, ομάδας της Big 5, παρότι δεν ήταν 100% έτοιμος ιατρικά (λόγω κορωνοϊου που είχε περάσει κι άσθματος, όπως μεταφέρθηκε στην στήλη), πιέστηκε για να αγωνιστεί αφού δεν υπήρχαν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Η εντολή δόθηκε εκ των άνωθεν και δεν σήκωνε αντιρρήσεις. Η κατάσταση του παίκτη όμως, ήταν σοβαρή αλλά δόθηκε τελικά στον προπονητή ιατρικά το "πράσινο φως" για την χρησιμοποίησή του. Ξεκίνησε, αγωνίστηκε για πάνω απο μια ώρα πριν γίνει αλλαγη αλλά μετά στα αποδυτήρια κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με μαρτυρίες... έπεσε ξερός!! Υπήρξε έντονη ανησυχία και άμεση κινητοποίηση αλλά τελικά ο άσος ανέκτησε τις αισθήσεις του και έγινε καλά. Μάλιστα έπαιξε κανονικά, χωρίς προβλήματα στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το σοκ  ήταν μεγάλο και τρομακτικό και κάποιος δεν το... άντεξε και δεν ήθελε να συνεχίσει. Παρά τις πιέσεις που δέχτηκε...

2/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: πρέπει να γίνει σύνολο ξανά , γιατί τώρα είναι ομάδα μονάδων και τέτοιο ποδόσφαιρο παίζει. Πρέπει να γίνει ξανά μια αθλητική ομάδα κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την αποτυχία της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Πέδρο Μαρτίνς (η ομάδα δεν έχει τρεξίματα) αλλά και με την  ατομική κατάσταση/χαρακτηριστικά  παικτών. Πρέπει να μονταριστεί με όλες αυτούς τους παίκτες που ήρθαν και θα...έρχονται (ακούγεται για 2 με 3 μετάγραφες ακόμη) και επειδή αυτό είναι πιο δύσκολο να γίνει μέσω συνεχών αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ευτυχώς για τον φετινό Ολυμπιακό που υπάρχει και το μεγάλο διάστημα της Μουντιαλικής διακοπής (Νοέμβριο - Δεκέμβριο). Και κάτι τελευταίο: ένα ισχυρό/ομοιογενές/δομημένο γκρουπ ομάδας, εκτός από την ατομική ποιότητα/κλάση χρειάζεται και ταίριασμα χαρακτηριστικών μεταξύ των ποδοσφαιριστών αυτών. Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο Σεπτέμβριο μήνα, χρειάζεται υπομονή/πίστωση χρόνου αλλά και την κατάλληλη εμπειρία/τεχνογνωσία από πλευράς τεχνικού τιμ...

3/ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ:  ΠΑΟΚ και Μπέος είχαν συμφωνήσει σε όλα από το Σάββατο, για την πώληση του Ισπανού μεσοεπιθετικού! Αυτή που κλωτσούσε ήταν η μανατζερική πλευρά του άσου, ο οποίος ανήκει σε ένα μεγάλο ισπανικό Γραφείο, στο οποίο πελάτης τους είναι και ο Αιτόρ (μεταξύ άλλων, με πιο μεγάλο όνομα τον Μπεγερίν και "ομόσταβλους" Ονάνα και Μορλάνες). Σήμερα ο "δικέφαλος" έστειλε τελεσίγραφο/ντεντ λαιν στους εκπροσώπους του παίκτη για να απαντήσουν, με τον Αλμπέρτο Μποτίνες του Γραφείου Goal management)  να δηλώνει στο "Μetropolis" πριν απο την έναρξη του ΠΑΟΚ - Λαμία, πως ο Φερνάντες δεν θα πάει στον "δικέφαλο".

Τι έχει συμβεί και τι μπορεί να συμβεί μέχρι την Πέμπτη που κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο στην Ελλάδα; Όλα είναι...μέσα και θα φανερωθεί άμεσα

Η στήλη βέβαια σε αποκλειστικότητα εγκαίρως σας ενημέρωσε για αυτό που ακουγόταν στην ψαγμένη πλευρά της  ελληνικής πιάτσας agents, δηλαδή πως η ΑΕΚ είχε "διπλαρώσει" από τον Αύγουστο τον Φερνάντες κι αν πήγαινε σε μια ελληνική ομάδα αυτή θα ήταν η Ένωση.  

Απομένει να δούμε , λοιπόν, αν όντως  οι "κιτρινόμαυροι" είχαν προσεγγίσει την μανατζερική πλευρά του Φερνάντες για να συμφωνήσουν μαζί της από τώρα για τον Γενάρη! Γιατί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ΑΕΚ δεν "καιγόταν" να τον πάρει από τώρα, εκτός κι αν πλέον αλλάξουν τα δεδομένα μετά τις εξελίξεις με τον ΠΑΟΚ. 

Βέβαια σε μια ανοικτή μεταγραφική περίοδο μπορεί και να υπάρξει... ανατροπή στην ανατροπή. Αν και  λογικά, απο την στιγμή που τα είχαν βρει  ο Βόλος με τον ΠΑΟΚ, η πλευρά του παίκτη δεν θα το έπαιζε δύσκολη εφόσον δεν είχε κάτι άλλο ήδη ή έστω ενδείξεις/ενημέρωση πως θα προκύψουν. Μην ξεχνάμε πως το συμβόλαιο του Φερναντες τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι, άρα από τον Γενάρη μπαίνει στο τελευταίο 6μηνο της "ελευθερίας" του.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε δύσκολη θέση ο Ολυμπιακός - Μετάνιωσε ο Κορμπεράν για Γκάρι - "Κατόρθωμα" Φωτιά στο Καραϊσκάκη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags