Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βρήκε χαφ ο ΠΑΟ - Αυτός είναι ο "εκλεκτός" του Γιοβάνοβιτς - Του έγινε πρόταση! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-13 12:27:00

Βρήκε χαφ ο ΠΑΟ - Αυτός είναι ο "εκλεκτός" του Γιοβάνοβιτς - Του έγινε πρόταση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βρήκε χαφ ο ΠΑΟ - Αυτός είναι ο "εκλεκτός" του Γιοβάνοβιτς - Του έγινε πρόταση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να γράφτηκε το όνομα του Τζόναθαν Οσόριο στα "πράσινα" ρεπορτάζ, όμως σε μια άλλη περίπτωση φαίνεται πως έχει στρέψει την προσοή του το Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Το όνομα του Τζόναθαν Οσόριο έσκασε προηγουμένως στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ωστόσο άλλος είναι ο χαφ στον οποίο κατέληξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στον οποίο κατέθεσαν πρόταση οι Πράσινοι.

Ο λόγος για τον Γιάκομπ Κρίστενσεν της Νόρτζελαντ, στην οποία ο Παναθηναϊκός έκανε προσφορά για τον 21χρονο μέσο, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως "οκτάρι" όσο και ως "εξάρι".

Με την φανέλα της πρώτης ομάδας της Νόρτζελαντ έχει πραγματοποιήσει συνολικά 85 συμμετοχές και έχει σκοράρει 1 τέρμα ενώ έχει μοιράσει 3 ασίστ. Από την άλλη την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 9 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα έχοντας μία ασίστ μέχρι στιγμής, ενώ είναι και διεθνής με την Κ-20 της Δανίας.

Πρόκειται για αρκετά γρήγορο ποδοσφαιριστή με καλή τεχνική και προοπτική για το μέλλον, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει την απάντηση της δανέζικης ομάδας και τις εξελίξεις να αναμένονται ακόμα και μέσα στην ημέρα, καθώς οι μεταγραφές λήγουν την προσεχή Πέμπτη (στις 30 Σεπτεμβρίου τελειώνουν αυτές των ελεύθερων).

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags