Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης :"Θα ξαναφτιάξει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης - Μην τον τσιγκλάνε γιατί... - Αυτό είναι το πρόβλημα Κορμπεράν"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-13 12:58:00

"Θα ξαναφτιάξει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης- Μην τον τσιγκλάνε γιατί...-Δύο σπριντ και κάθονται γωνία"

του Γιώργου Κτενά
"Θα ξαναφτιάξει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης- Μην τον τσιγκλάνε γιατί...-Δύο σπριντ και κάθονται γωνία"

Η μάχη για τον τίτλο, οι ανταγωνιστές και το πρόβλημα Κορμπεράν! Ο Νίκος Βαμβακούλας μιλάει στο Sportdog.gr για τη νέα... γκέλα των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα, για τον ιδιοκτήτη της ομάδας που είναι αποφασισμένος να πετύχει, αλλά και για το φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο, αλλά και ευρύτερα την εικόνα των Πειραιωτών το τελευταίο διάστημα σχολίασε μέσω του sportdog ο Νίκος Βαμβακούλας.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει η ομάδα με τις αλλαγές παικτών στην 11άδα, στο γεγονός ότι το μάτι του Κορμπεράν "κόβει", αλλά χρειάζεται χρόνο και στα προβλήματα που άφησε φεύγοντας ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ακόμα, σχολίασε την εμπιστοσύνη που πρέπει να υπάρχει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα μαζί με τον Ολυμπιακό.

"Δίνει δικαίωμα ο διαιτητής εναντίον του Ολυμπιακού - Δεν γίνεται να αλλάζει τόσους παίκτες ο Κορμπεράν - Έτσι θα βρει την υγειά του"

"Όταν βλέπεις αυτό το ποδόσφαιρο, να πέφτει κάτω ο άλλος για να κάνει καθυστερήσεις, κι ο διαιτητής να έχει δείξει 3-4 κάρτες στον ολυμπιακό και 1-2 στον αντίπαλο, του δίνει το δικαίωμα να κάνει διαρκώς καθυστερήσεις. Όλες οι ομάδες έτσι θα κάνουν στο εξής με τον Ολυμπιακό. Αν ο διαιτητής δεν κόψει τον βήχα από την πρώτη στιγμή, τι θα κάνουν οι αντίπαλοι;", ανέφερε αρχικά ο Ν. Βαμβακούλας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ο Ολυμπιακός ας μην ξεχνάμε ότι είναι νέα ομάδα, ας μην το ξεχνάμε αυτό. Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις 7-8 παίκτες σε κάθε ματς. Ή θα αποφασίσεις να έχεις έναν κορμό και να αλλάζεις 2-3 παίκτες κάθε φορά, γιατί έχουν έρθει πολλοί, αλλιώς δεν θα κάνεις τίποτα. Δεν πρέπει να βλέπουμε διαρκώς νέους παίκτες στην 11άδα. Ο προπονητής ψάχνεται, αλλά και την ευθύνη να διαχειριστεί και τις επιλογές του Μαρτίνς. Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε σε δύο εβδομάδες, αλλά δεν γίνεται να αλλάζει διαρκώς τόσους παίκτες. Δεν γίνεται να μην έχουν ξεκουραστεί από το ματς της Πέμπτης και να χρειάζεται τόσες αλλαγές η 11άδα. Έτσι θα βρει την υγεία του, να βρει έναν σταθερό κορμό γιατί ακόμα ψάχνεται".

"Στεναχωριέται ο Μαρινάκης - Δεν είναι οικονομικό το θέμα - Ο Ολυμπιακός είναι το 5ο παιδί του"

Μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στον Ολυμπιακό άμεσα;

"Να ξέρετε ότι όλα αυτά τα βλέπει Μαρινάκης, τα ξέρει, και στεναχωριέται. Αλλά θα τον ξαναφτιάξει τον Ολυμπιακό. Όπως είχε κάνει και όταν τον πρωτοπήρε. Όταν υπάρχει Μαρινάκης δεν θα φοβάται κανείς φίλαθλος του Ολυμπιακού, γιατί θα τα φτιάξει όλα. Δεν είναι οικονομικό το θέμα, αλλά να προσαρμοστούν οι παίκτες".

Πριν από λίγες ημέρες ηρθε ο Μαρσέλο στην ομάδα, με ένα εξωπραγματικό για τα ελληνικά δεδομένα συμβόλαιο.

"Όσο τσιγκλάνε τον Μαρινάκη, είναι κακό για αυτούς. Όταν πεισμώσει θα φτιάξει την ομάδα έτσι που δεν θα την αγγίζει κανείς. Ο Ολυμπιακός είναι το 5ο παιδί του, δεν θα τον αφήσει τον Ολυμπιακό. Να του έχουν εμπιστοσύνη γιατί και χρήματα ρίχνει και έχει τον τρόπο να φτιάξει την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι θηρίο που μπορεί να κοιμηθεί για λίγο, αλλά δεν είναι για πολύ αυτό. Αν δεν σκοτώσεις το θηρίο, θα έχεις πρόβλημα. Κι επειδή ο Ολυμπιακός δεν σκοτώνεται, σε λίγο καιρό θα είναι όπως πρέπει να είναι".

"Κόβει το μάτι του Κορμπεράν - Δύο σπριντ και μετά κάθονται στη γωνία - Κορμό ο ΠΑΟ, ψάχνεται η ΑΕΚ, ανανέωση ο ΠΑΟΚ"

Ποια είναι η άποψη που έχετε σχηματίσει για τον Κορμπεράν

"Είναι 1,5 μήνα στην ομάδα, βλέπω ότι από τις κινήσεις που κάνει, με τις αλλαγές που κάνει, "κόβει" το μάτι του. Το θέμα είναι ότι δεν τσουλάει ακόμα η ομάδα επειδή δεν έχουν ανάσες. Δεν μπορούν να βγάλουν 90λεπτο ορισμένοι παίκτες. Ένας παίκτης αν δεν βρει ρυθμό, δεν μπορεί. Και του Ολυμπιακού ορισμένοι παίκτες μετά από ένα-δύο σπριντ, μετά κάθονται σε μια γωνία. Αν ήταν καλός ο Μαρτίνς, δεν θα έφευγε από τον Ολυμπιακό. Τώρα, όμως, δεν μας ενδιαφέρει τι έκανε ο Μαρτίνς αλλά τι κάνει ο Κορμπεράν".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ όσο τους έχουμε δει μέχρι στιγμής

Παναθηναϊκός είναι ομάδα που έχει κορμό, 7-8-9 παίκτες ίδιους, βάζει σιγά-σιγά καινούργιους, έχει φτιάξει από πέρσι την ομάδα ο Γιοβάνοβιτς. Η ΑΕΚ ψάχνεται, έχει καλούς παίκτες. Ο ΠΑΟΚ κάνει ανανέωση που αν του βγει, θα είναι πολύ καλή και για την επόμενη χρονιά. Αλλά οι ομάδες που χτυπούν πρωτάθλημα είναι ίδιες, και θα έχουμε εκπλήξεις στη συνέχεια γιατί είναι νωρίς ακόμα. Το πρωτάθλημα θα έχει σασπένς, θα έχει ενδιαφέρον. Κι αυτό είναι κάτι που το ζητάει και ο κόσμος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags