Facebook Pixel Super League: Γύρισε οκτώ χρόνια πίσω ο Πασχαλάκης, τεράστια έκπληξη με Νίνη - "Κατρακύλα" για Μήτρογλου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-13 18:23:00

Γύρισε οκτώ χρόνια πίσω ο Πασχαλάκης, τεράστια έκπληξη με Νίνη - "Κατρακύλα" για Μήτρογλου!

Γύρισε οκτώ χρόνια πίσω ο Πασχαλάκης, τεράστια έκπληξη με Νίνη - "Κατρακύλα" για Μήτρογλου!

Ο Δώνης έχει να παίξει σε επίσημο ματς 15 μήνες και... ψάχνεται! Ποιοι Έλληνες ποδοσφαιριστές παραμένουν ελεύθεροι και ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Πλησιάζουμε στο τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου και αρκετός κόσμος αναρωτιέται για το ποιοι Έλληνες ποδοσφαιριστές βρίσκονται ελεύθεροι. Σε αυτό το πλαίσιο το sportdog.gr έχει καταγράψει μερικές περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που θα είχαν ρόλο και χρόνο σε αρκετές ομάδες και της Super League. 

Αναμφίβολα, αυτοί που ξεχωρίζουν είναι οι Πασχαλάκης, Μήτρογλου και Νίνης!

Δείτε αναλυτικά:

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Είναι αναμφίβολα το κορυφαίο όνομα της συγκεκριμένης λίστας, μιας και μιλάμε για εν ενεργεία διεθνή άσο, ο οποίος ήταν βασικός πέρυσι με τον ΠΑΟΚ που έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και κατέκτησε τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Έχει συνδεθεί με ομάδες από... το Κατάρ, μέχρι τον Ολυμπιακό, ωστόσο συνεχίζει ελεύθερος! Τελευταία φορά που είχε μείνει χωρίς ομάδα για σημαντικό διάστημα ήταν από τον Ιούλιο του 2013 μέχρι τον Γενάρη του 2014, όταν και κατέληξε στον Πανθρακικό κάνοντας δίδυμο με τον Αθανασιάδη της ΑΕΚ. Πλέον η αξία του είναι στις 800 χιλ. ευρώ.

Κώστας Μήτρογλου:Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ο παίκτης που βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα και είχε τη μεγαλύτερη αξία στο παρελθόν (12 εκατ. ευρώ), ωστόσο πλέον έχει αξία 200 χιλ. ευρώ. Αυτό που έχει μετανιώσει αρκετά δεν είναι άλλο από την επιλογή του να πάει στον Άρη τον Γενάρη του 2021, μιας και ποτέ δεν μπόρεσε να καθιερωθεί ως βασικός και πέρυσι ήταν όλη τη χρονιά ανενεργός. Μέχρι στιγμής δεν έχει συνδεθεί με κάποια ομάδα.

Σωτήρης Νίνης: Αρκετός κόσμος θα περίμενε να έχει βρει ήδη την επόμενη ομάδα του ο Σωτήρης Νίνης από τη στιγμή που προερχόταν από μια γεμάτη διετία με τον Βόλο, έχοντας καταγράψει 47 συμμετοχές και μερικές πολύ καλές εμφανίσεις. Όπως και να έχει, δέχθηκε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Super League και της Ελσίνκι, ωστόσο συνεχίζει ελεύθερος στην αγορά.

Νικόλας Βαφέας: Πολλοί θα περίμεναν ο Νίκος Βαφέας να είχε ήδη κλείσει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, μιας και είναι μόλις 25 ετών και προέρχεται από 22 συμμετοχές και δύο γκολ την περασμένη χρονιά με τη φανέλα του Ιωνικού. Όπως και να έχει συνεχίζει να ψάχνει την επόμενη πρόκληση της καριέρας του, ενώ αξίζει 400 χιλ. ευρώ. 
 
 
Χρήστος Δώνης: Η πορεία του Χρήστου Δώνη από την ημέρα που έφυγε από τον Παναθηναϊκό έχει πάρει φθίνουσα πορεία. Ο Έλληνας άσος τη σεζόν 2019-20 είχε κάνει καλές εμφανίσεις και είχε φτάσει στον προθάλαμο της Εθνικής Ελλάδος, ωστόσο εν τέλει αποχώρησε τον Σεπτέμβρη του 2020 με προορισμό την Άσκολο και από εκείνη την περίοδο μέχρι τον Φλεβάρη του 2022 έπαιξε στην ιταλική ομάδα και στη Φένλο ως δανεικός! Πάντως, για διάφορους λόγους, δεν καθιερώθηκε σε καμία από τις δύο ομάδες, μιας και με τη Φένλο μέτρησε 11 συμμετοχές με 1 γκολ, ενώ με την Άσκολι αγωνίστηκε 6 φορές. Για την ιστορία η τελευταία επίσημη συμμετοχή του Δώνη ήταν στις 24 Απριλίου του 2021, κάτι που σημαίνει ότι είναι χωρίς ομάδα εδώ και 7 μήνες και χωρίς επίσημο αγώνα εδώ και 15 μήνες.
 
Ελίνι Δημούτσος: Ο Ελίνι Δημούτσος πλέον έχει φτάσει τα στα 34 του και σε αυτό το διάστημα της καριέρας του έχει προλάβει να αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Φωστήρα, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Μλάντα Μπόσεσλαβ, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, Λαμία, Ξάνθη και Αναγέννηση Καρδίτσας. Τον Νοέμβρη του 2021 είχε μείνει για πρώτη φορά για δύο μήνες χωρίς ομάδα και τον Γενάρη του 2022 υπέγραψε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, από την οποία όμως αποδεσμεύθηκε το καλοκαίρι και μένει να δούμε που θα κλείσει.
 
 
Kωνσταντίνος Κότσαρης: Μια ακόμη ενδιαφέρουσα περίπτωση για αρκετές ομάδες είναι αυτή του Κωνσταντίνου Κότσαρη. Ο 26χρονος, πλέον, γκολκίπερ προέρχεται από χρονιά με 17 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη σε 4 περιπτώσεις και σίγουρα θα μπορούσε να βρει συμβόλαιο είτε στην Κύπρο, είτε στην Super League 2.
 
 
Γιάννης Γιαννιώτας: Ένας ακόμη παίκτης που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα μετά τον υποβιβασμό του! Πάντως, ο ίδιος πήγε στη συγκεκριμένη ομάδα τον Γενάρη της περσινής χρονιάς και ενώ ήταν ήδη 6 μήνες ανενεργός. Όπως και να έχει στα 29 του ψάχνει μια νέα πρόκληση ο 9 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος.
 
 
Μανώλης Μπέρτος: Μετά από 4 χρόνια στην Λάρισα ο Μανώλης Μπέρτος βρίσκεται στην αγορά των ελεύθερων και ανζητάει στα 33 του ένα από τα τελευταία καλά του συμβόλαια της καριέρας του!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags