Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Φάμπιο Μαρτίνς: "Ο μπαλαδόρος που λείπει στον ΠΑΟΚ - Πολυτέλεια για Ελλάδα - Συμβόλαιο πάνω από 2 εκατομμύρια"
| 2022-09-13 14:45:00

"Ο μπαλαδόρος που λείπει στον ΠΑΟΚ - Πολυτέλεια για Ελλάδα - Συμβόλαιο πάνω από 2 εκατομμύρια"

"Ο μπαλαδόρος που λείπει στον ΠΑΟΚ - Πολυτέλεια για Ελλάδα - Συμβόλαιο πάνω από 2 εκατομμύρια"

Παίζει εξτρέμ και 10αρι, είναι καλός στο 1vs1 και έφτασε μέχρι 9 εκατ.! Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση έχει επανέλθει στο ρεπορτάζ του Δικεφάλου, που ψάχνει το μεγάλο... μπαμ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου έχει επανέλθει στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ το όνομα του Φάμπιο Μαρτίνς!

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι το γεγονός ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει αρχίσει να θέλει να φύγει  από την Αλ Γουάντα και ο Δικέφαλος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος άσος μετακόμισε από την Μπράγκα στην ομάδα του Άμπου Ντάμπι πέρσι τον Σεπτέμβριο για 3 εκατ. ευρώ. Με τη φανέλα της έχει προλάβει να καταγράψει 24 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ!

 

Πρόκειται για... προϊόν των ακαδημιών της Πόρτο, στις οποίες βρέθηκε από το 2006 μέχρι και το 2013! Σε εκείνο το σημείο πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντεπορτίβο Άβες και ένα χρόνο μετά τον εντόπισε η Μπράγκα που δαπάνησε 400 χιλ. ευρώ για να τον αποκτήσει για την δεύτερη ομάδα της! Από το 2014 μέχρι και το καλοκαίρι του 2021 που εν τέλει τον πούλησε στην Αλ Γουάχντα, τον είχε δώσει ως δανεικό στις Πάκος, Φερέιρα, Τσάβες, Φαμαλικάο και Αλ Σαμπάμπ!

Παρά τους 4 δανεισμούς του (!) κατέγραψε με την Μπράγκα 65 συμμετοχές, όπου και μοίρασε 6 γκολ, ενώ έβαλε και 10 γκολ. Γενικά για εξτρέμ σκοράρει σχετικά συχνά, αφού η αναλογία είναι ένα γκολ για 5 ματς που παίζει. Ο τελευταίος του δανεισμός στην Αλ Σαμπάαμπ ήταν και ο τελευταίος, μιας και η Αλ Γουάχντα από τα Εμιράτα είδε πως έπαιζε στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και αποφάσισε να δαπανήσει 3 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της και ενώ ο παίκτης είχε φτάσει να έχει αξία τα 9 εκατ. ευρώ!

 

Πάντως, το πιο θετικό στοιχείο που διαθέτει δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι μιλάμε για παίκτη... προπονητή, υπό την έννοια ότι μπορεί να υποστηρίξει πάρα πολλές θέσεις με αξιοπρέπεια! Για την ακρίβεια στην επαγγελματική του καριέρα έχει χρησιμοποιηθεί σε 7 διαφορετικές θέσεις! Η βασική του θέση είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ, ωστόσο παίζει και σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με άνεση.

Είναι αρκετά καλός στο 1 vs 1 και αυτό είναι ένα στοιχείο που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ, γιατί του λείπει ένας παίκτης με τέτοια χαρακτηριστικά!

"Μπαλαδόρος, ντριπλαδόρος, μπουκαδόρος - Πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ

Ο Φάμπιο Μάρτινς συνδέθηκε με τον Δικέφαλο στα μέσα του καλοκαιριού και τώρα επανέρχεται η περίπτωσή του στο προσκηνιο, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, παρότι αρχικά οι πληροφορίες που δημοσίευε ο αραβικός αθλητικός Τύπος ανέφεραν ότι πολύ-πολύ δύσκολα θα αποχωρούσε από την Αλ Γουάντα.

Το sportdog είχε επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Σιώρη, τον δημοσιογράφο που είναι expert στα θέματα του ποδοσφαίρου στον αραβικό κόσμο και την Ωκεανία, προκειμένου να μάθουμε τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του 29χρονου Πορτογάλου άσου.

"Παιχταράς. Φέτος έπαιξε στην Αλ Γουάντα, πέρσι έπαιζε στην Αλ Σαμπά. Η Αλ Γουάντα δεν είχε καλή χρονιά και για αυτό έχει ανοίξει η κουβέντα ότι μπορεί να αποχωρήσει", ανέφερε αρχικά στην τοποθέτηση του ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Με δανεισμό θα μπορούσε να προχωρήσει, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να σηκώσει το συμβόλαιό του - Είναι πάνω από 2 εκατ. Γιατί θεωρώ ότι δεν θα τον αφήσουν ελεύθερο, αφού είχαν πληρώσει 3 εκατ. ευρώ μόλις πέρσι για να τον πάρουν".

Τι τον κάνει να ξεχωρίζει;

"Είναι μπαλαδόρος, ντριπλαδόρος, παίζει ως εξτρέμ, έχει δεξί πόδι, μπουκαδόρος. Πιστεύω θα είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα, αν τελικά έρθει".

Οπότε είναι για βασικός;

"Δεν είναι κάτι που συζητάμε αυτό, προφανώς παίρνει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήρε πάνω του ο Σαββίδης - Μόνο με τη ρήτρα φεύγει από ΠΑΟΚ - Όνομα-έκπληξη για αντι-Φερνάντες! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags