Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Νόρτζελαντ και Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Γιάκομπ Κρίστενσεν.

Οι πληροφορίες του Sportdog αναφέρουν ότι η πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού στους Δανούς ήταν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Προσφορά, η οποία όμως δεν φαίνεται να ικανοποιεί την Νόρτζελαντ, η οποία εκμεταλλευόμενη την ανάγκη του Τριφυλλιού να πάρει εδώ και τώρα τον παίκτη, φαίνεται πως ζητά χρήματα που ξεπερνούν αρκετά και το 1,5 εκατ. ευρώ ακόμα. Επίσης, η Νόρτζελαντ έχει θέσει ως όρο το να κρατήσει και ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, όπως έκανε για παράδειγμα και ο Παναθηναϊκός με την Σπόρτινγκ στην περίπτωση του Αλεξανδρόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός έχει τη διάθεση να παλέψει κι άλλο την περίπτωση του Κρίστενσεν, καθώς ο 21χρονος Δανός αρέσει πάρα πολύ στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Επίσης στην όλη διαπραγμάτευση εμπλέκεται και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, που βλέπει την προοπτική μεταγραφής του στους Πράσινους ως επόμενο βήμα στην καριέρα του. Αν πιέσει και ο Κρίστενσεν, λοιπόν, το Τριφύλλι θα έχει ένα ακόμη ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί, τον ίδιο τον Δανό χαφ.

Τώρα επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν σημαντικά, ο Παναθηναϊκός όπως προείπαμε δεν θα εγκαταλείψει τόσο εύκολα τις συζητήσεις με την Νόρτζελαντ. Ωστόσο, αν στις επόμενες 24 ώρες δεν διαφαίνεται -έστω- στον ορίζοντα πια πιθανή συμφωνία των δύο πλευρών, τότε αναγκαστικά η ομάδα θα κοιτάξει τις άλλες επιλογές που έχει ξεχωρίσει. Σημειώνεται, ότι το συμβόλαιο του Κρίστενσεν τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, άρα από τον Γενάρη θα μπορεί να διαπραγματευτεί ως μελλοντικά ελεύθερος με σύλλογο της αρεσκείας του.