Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ζήτημα στα μπακ για Κορμπεράν - Τι "παίζει" με Ιν-Μπέομ στα χαφ - Κοντά σε σπουδαίο όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-14 11:47:00

Ζήτημα στα μπακ για Κορμπεράν - Τι "παίζει" με Ιν-Μπέομ στα χαφ - Κοντά σε σπουδαίο όνομα!

Sportdog Team
Ζήτημα στα μπακ για Κορμπεράν - Τι "παίζει" με Ιν-Μπέομ στα χαφ - Κοντά σε σπουδαίο όνομα!

Τα τελευταία αγωνιστικά και μεταγραφικά δεδομένα στους Ερυθρόλευκους.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη για τη 2η αγωνιστική του Europa League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε την προπόνηση, επειδή είναι πολλά τα προβλήματα και τα ερωτηματικά. Το απόγευμα είναι η προπόνηση και ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα είναι του Ιν-Μπεόμ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και έχει να προπονηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Περιμένουμε να μάθουμε σήμερα, αν τουλάχιστον θα είναι στην αποστολή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αν είσαι εκτός τόσες μέρες, μου μοιάζει δύσκολο ο Κορμπεράν να τον βάλει στο αρχικό σχήμα. Στην αποστολή το βλέπουμε… Αυτό λέει η λογική. Ο προπονητής θα δείξει, αν δείξει, τι έχει στο μυαλό του σχετικά με την ενδεκάδα», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Με βάση τον κυριακάτικο αγώνα με τον Βόλο, δεν λες ότι βάζω δεξιά τον Βρσάλικο και να ξεκινήσει τον Άβιλα. Το ζήτημα είναι με τον Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος δεν ξεκουράζεται και κοντεύει να αφήσει τα πνευμόνια του στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Εμβιλά. Το βασικό ζήτημα είναι στους μπακ».

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, υπογράμμισε πως εκείνο του Μπακαγιόκο είναι πιο κοντά σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση και για γκολκίπερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags