Facebook Pixel ΑΕΚ: Φέρνει και υπογράφει διεθνή από την Ανγκόλα η ΑΕΚ
| 2022-09-14 21:17:00

Φέρνει και υπογράφει διεθνή από την Ανγκόλα η ΑΕΚ

Sportdog Team
Φέρνει και υπογράφει διεθνή από την Ανγκόλα η ΑΕΚ

Μία μεταγραφή με το βλέμμα στο μέλλον φέρεται έτοιμη να κλείσει η Ένωση, με 20χρονο Αφρικανό επιθετικό να ενισχύει την ΑΕΚ Β' του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Σύμφωνα με το "Africa Soccer Zone" η ΑΕΚ είναι έτοιμη να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού (και όψιον αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι) τον Αμπροζίνι Σαλβαδόρ.

Ο 20χρονος επιθετικός προορίζεται σε πρώτη φάση για τη δεύτερη ομάδα της Ένωσης και εφόσον δείξει πράγματα, του χρόνου θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από τους Κιτρινόμαυρους.

Την περασμένη σεζόν ο Ζίνι (όπως τον αποκαλούν εν συντομία) πέτυχε 12 γκολ σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Ανγκόλας, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι διεθνής και με την ανδρική ομάδα της χώρας του, μετρώντας μάλιστα 2 γκολ σε 4 εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα για ΑΕΚ και Ζίνι:

«Η Πριμέιρο Ντε Αγκόστο επιβεβαίωσε ότι ο επιθετικός Αμπροζίνι Σαλβαδόρ (Ζίνι) θα μετακινηθεί ως δανεικός στην ΑΕΚ μέχρι τον Φλεβάρη του 2023 με οψιόν αγοράς. Ο Ζίνι σκόραρε το μόνο γκολ της ομάδας στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ρέντ Άροους από τη Ζάμπιατο προηγούμενο σαββατοκύριακο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags