Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέος… Ελ Αραμπί 49.3 εκατομμυρίων - Top συνεργασία Μαρινάκη με "κολοσσό" - Έκανε πίσω η ΑΕΚ!
| 2022-09-15 23:40:00

Νέος… Ελ Αραμπί 49.3 εκατομμυρίων - Top συνεργασία Μαρινάκη με "κολοσσό" - Έκανε πίσω η ΑΕΚ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Νέος… Ελ Αραμπί 49.3 εκατομμυρίων - Top συνεργασία Μαρινάκη με "κολοσσό" - Έκανε πίσω η ΑΕΚ!

Το αγωνιστικό στυλ του Μπακαμπού και τα τρελά χρήματα στους φορ! Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν άλλη μία μεγάλη και πανάκριβη μεταγραφή, με ποδοσφαιριστή που έρχεται να ανεβάσει την ποιότητα και να δώσει λύση στο σκοράρισμα. Το παρασκήνιο της υπόθεσης, πως εμπλέκεται η Ένωση και πόσο κοστίζουν όλοι οι επιθετικοί της ομάδας;

Ολυμπιακός: Σεντρίκ Μακαμπού, μια ακόμη μεγάλη και ακριβή "μεταγραφή" του Ολυμπιακού, σε αυτό τον τρελό, τρελό Σεπτέμβριο του Βαγγέλη Μαρινάκη, Και ένα ακόμη τεράστιο deal για τους "ερυθρόλευκους", που φέρει την σφραγίδα ενός μανατζερικού κολοσσού όπως η Stellar, η οποία κάνει δίδυμο τους πελάτες της στους Πρωταθλητές μαζί με τον Πεπ Μπιέλ. Τυχαίο; Όχι ασφαλώς ενώ έχει προηγηθεί και το "χρυσό deal" με τον Ζόρζε Μέντες για τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο "Ευαγγελιστής" έχει όλο το follow up για  τον Μπακαμπού (που... Ελ Αραμπίζει) - πως δεν έγινε συμπαίκτης του Μπακασέτα, πως δεν ήρθε στην ΑΕΚ, γιατί αποκτήθηκε ενώ υπάρχουν 3 φορ στο ρόστερ - ενώ παρουσιάζει και συνολικά ποσά που προκαλούν αίσθηση (αν μη τι άλλο).

ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ (1): φορ που για όσους τον έχουν δει... Ελ Αραμπίζει! Δηλαδή δεν είναι... Τικίνιο, για μόνο μέσα στο κουτί. Ούτε... Ουί Τζο Χουάνγκ που είναι γρήγορος και θέλει χώρο (το φόρτε του) και όχι κλειστές άμυνες. Ο 31χρονος Κονγκολέζος με το γαλλικό διαβατήριο (στα υπέρ του) είναι σκόρερ, με καλές επαφές και υποδοχές, που μπορεί με την ίδια άνεση να κινηθεί και εντός και εκτός περιοχής, βοηθώντας στην συνδιαστικότητα. Η σημερινή του χρηματιστηριακή αξία ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ ενώ στο limit up της έφτασε στα 25.000.000, Γενάρη του 2018! Και την τελευταία 8ετία, απο το 2014 που πουλήθηκε από την Σοσό στην Μπούρσασπορ, ακολούθησαν οι αγορές τους από Βιγιαρεάλ (7,5 εκατ.) και Γκουάν (40 εκατ.) ανεβάζοντας τα συνολικά transfer fee που δόθηκαν για χάρη του στα 49.300.000 ευρώ!!

ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ (2): ο Σεντρίκ στην Μαρσειγ πήγε πέρσι ως ελεύθερος και ως τέτοιος θα έρθει στον Ολυμπιακό για την επόμενη 3ετία. Βέβαια μαζί με τους Ελ Αραμπί/Χουάνγκ/Αμπουμπακάρ Καμαρα ο Μακαμπού κλείνει/συμπληρώνει καρέ με σεντερ φόρ στους "ερυθρόλευκους"! Η συνολική χρηματιστηριακή αξία δε της 4άδας αυτής θα φτάνει τα 20.000.000 (1,5 +3,5+7+8) ευρώ!! Τρελό νούμερο για ελληνικό κλαμπ και με πολύ μεγάλη διαφορά απο των ανταγωνιστών του. Όσον αφορά στις συνολικές ετήσιες αποδοχές (καθαρές και χωρίς μπόνους) των Ελ Αραμπί/Μακαμπού/Χουάνγκ/Καμαρα προσεγγίζει τα 5.500.000 ευρώ!!!

ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ(3) : και στην υπόθεσή του υπάρχει ζουμερό μανατζερικό παρασκήνιο, για να μην πω...διαπλοκή και παρεξηγηθώ. Είναι πελάτης της  ΙCM STELLAR, ενός από τα μεγαλύτερα μανατζερικά Γραφεία του κόσμου. Αυτό το καλοκαίρι η Stellar έκανε 4 deal δεκάδων εκατομμυρίων (Γκιμπς Ουάιτ, Νιακατέ, Ρίτσαρντς, Χεντερσον) με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την Φόρεστ της Πρέμιερ Λιγκ. Και το "κερασάκι" ήταν πως του έφερε τον Πεπ Μπιέλ με 6.000.000 στον Ολυμπιακό! Τα έχουμε γράψει, μην επαναλαμβανόμαστε. Η Κοπεγχάγη  που πούλησε τον Μπιέλ, είχε μια ημέρα πριν ντιλάρει την αγορά του πρώην της φορ Κορνέλιους, με το ίδιο ποσό από την Τράμπζονσπορ . Με την Stellar να  επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τη καραμπόλα αυτή και να περάσει τον Μπακαμπού (φευγάτος απο την Μαρσέιγ) στους Πρωταθλητές Τουρκίας. Πάνω στο νήμα όμως, η Τράμπζονσπορ προτίμησε να πάρει τον Μάξι Γκόμεζ της Βαλένθια αντί τον Μακαμπού. Στην συνέχεια την περίπτωση του Κονγκολέζου κοίταξε η ΑΕΚ (όταν πιεζόταν για επιθετικό)  αλλά και το κασέ του ήταν πολύ υψηλό (ζητούσε 1.500.000 ευρώ ετησίως) ενώ και η Stellar δεν ήταν πολύ συνεργάσιμη με τους "κιτρινόμαυρους" (είχε προηγηθεί μια...παρεξήγηση με την υπόθεση του επίσης πελάτη της επιθετικού, του Σόρι Καμπά), οπότε η ΑΕΚ πήγε στον "κλεισμένο" Φαν Βέερτ. Με τον Μπακαμπού στο τέλος να μην γίνεται ούτε συμπαίκτης του Μπακασέτα, ούτε παίκτης  της ΑΕΚ αλλά να έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags