Facebook Pixel ΑΕΚ: Δεν σταματάνε οι μεταγραφές στην ΑΕΚ - Για αυτή την θέση κοιτάζει στους ελεύθερους
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-16 13:43:00

Δεν σταματάνε οι μεταγραφές στην ΑΕΚ - Για αυτή την θέση κοιτάζει στους ελεύθερους

Sportdog Team
Δεν σταματάνε οι μεταγραφές στην ΑΕΚ - Για αυτή την θέση κοιτάζει στους ελεύθερους

Η Ένωση έκλεισε ακόμα μια μεταγραφή στο τέλος την τελευταία στιγμή, κάνοντας δικό της τον Πάολο Φερνάντες και είναι πολύ πιθανό να κοιτάξει για ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που είναι ελεύθερος ώστε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το βάθος της.

ΑΕΚ: Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ενίσχυσης στην Ένωση, με τους ανθρώπους της ομάδας να κοιτάζουν περιπτώσεις από την λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, με το πιο πιθανό να είναι αυτός να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, όπως ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



«Ας το αφήσουμε ανοιχτό το παράθυρο για ελεύθερο. Και πέρσι η ΑΕΚ πήρε τον Ρότα και τον Μοχαμάντι. Αν καθιερώσει την τετράδα ο Αλμέιδα, θα έλεγα ως πιθανότερη θέση για ενίσχυση αυτή του αριστερού μπακ. Ο Ντάνι Ρόουζ πάντως δεν έχει απασχολήσει την ΑΕΚ», τόνισε.

Για την προσθήκη του Πάολο Φερνάντες είπε: «Είναι παίκτης που τραβάει το μάτι, είναι μια καλή κίνηση. Τον ήθελε η ομάδα και βρέθηκε η μέση λύση για να τον πάρει τον Ιανουάριο. Ο Άμραμπατ δύσκολα θα μείνει του χρόνου και ο Φερνάντες παίζει στην ίδια θέση».

Για το πώς θα παραταχθεί η ομάδα αύριο στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό: «Η ΑΕΚ θα πάει σε ένα 4-3-3 ή σε ένα 4-4-2. Στο δεύτερο σενάριο το πιθανότερο είναι να ξαναδούμε τον Αραούχο βασικό μαζί με τον Λιβάι. Στο 4-3-3 ο Σιμάνσκι θα είναι μπροστά από τα στόπερ, με Πινέδα-Γκατσίνοβιτς μπροστά του. Την τετράδα στην άμυνα της ΑΕΚ τη βλέπω ίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags