Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φουλ για βασικός με ΠΑΣ ο Μπερνάρ - Τα πλάνα ενδεκάδας από τον Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-16 21:01:00

Φουλ για βασικός με ΠΑΣ ο Μπερνάρ - Τα πλάνα ενδεκάδας από τον Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
Φουλ για βασικός με ΠΑΣ ο Μπερνάρ - Τα πλάνα ενδεκάδας από τον Γιοβάνοβιτς

Ο Μπερνάρ είναι πολύ καλά. Γι' αυτό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται έντονα πλέον να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικό τον Βραζιλιάνο απέναντι στον ΠΑΣ.

Παναθηναϊκός: Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ταχύτητες, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησε ο Κώτσιρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Όπως προκύπτει από τις τελευταίες προπονήσεις, ο Μπερνάρ είναι πολύ καλά. Γι' αυτό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται έντονα πλέον να τον ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικό απέναντι στον ΠΑΣ. Από εκεί και πέρα τον Κώτσιρα στο δεξί άκρο της άμυνας θα αντικαταστήσει ένας εκ των Βαγιαννίδη ή Σάντσες, με τον πρώτο πάντως να έχει περισσότερες πιθανότητες. Τέλος, θέση διεκδικεί στο κέντρο της άμυνας ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ενώ αριστερά ο Γκάνεα έχει προβάδισμα παρότι ο Χουάνκαρ είναι έτοιμος. Άλλωστε, ο Ρουμάνος τα πήγε εξαιρετικά απέναντι στην ΑΕΚ κερδίζοντας μεταξύ άλλων το πέναλτι από το Λιβάι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ανατροπής ο Σπόραρ για το 2-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Οι άμπαλοι, το... σαπάκι από Β’ Ισπανίας και η δικαίωση Γιοβάνοβιτς - Όποιος περίμενε Μπερνάρ..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags