Facebook Pixel Sportdog.gr | "Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Αϊτόρ" - Aποκάλυψη από Νικολογιάννη - "Έφτιαξε ο Γιοβάνοβιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-18 13:26:00

"Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Αϊτόρ" - Aποκάλυψη από Νικολογιάννη - "Έφτιαξε ο Γιοβάνοβιτς"

Sportdog Team
"Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Αϊτόρ" - Aποκάλυψη από Νικολογιάννη - "Έφτιαξε ο Γιοβάνοβιτς"

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, μετά τη χθεσινή νίκη με 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Παναθηναϊκός: Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός πέτυχε αυτό που περίμεναν όλοι, το 5/5. Ήταν η πιο εύκολη νίκη του, καθώς ο ΠΑΣ δεν απείλησε με βάση την εικόνα του Παναθηναϊκού. Είχε μεγάλο πρωταγωνιστή και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Ο Αϊτόρ είναι ένα παράδειγμα για όλους εμάς που βιαζόμαστε να κρίνουμε παίκτες και καταστάσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Ο Αϊτόρ έπεσε σε μία πολύ καλή σεζόν του Παναθηναϊκού, με έναν άπειρο Πογιάτος και μετά σε έναν καταστροφικό Μπόλονι. Ήρθε ο Γιοβάνοβιτς και, ενώ ήταν να φύγει, ζήτησε να τον δει και σιγά-σιγά υπήρχε η βελτίωσή του. Και φέτος συνεχίζει εκεί που σταμάτησε. Είναι ένας παίκτης που εξαρτάται ο Παναθηναϊκός, αν και ο Γιοβάνοβιτς έχει φτιάξει μία ομάδα που δεν εξαρτάται από κανέναν παίκτη».

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός χθες έπαιξε χωρίς να έχει έξι από τους θεωρητικά βασικούς του. Κι όμως, η ομάδα ήταν πάλι καλή και ο προπονητής φαίνεται πως ο προπονητής παίρνει το 100% από το ρόστερ, κάτι που κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags