Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Τεράστια νίκη για τους γηπεδούχους στο ντεμπούτο του Πάρντιου
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-18 22:02:00

Θρίαμβος για Άρη, "βατερλό" για Ολυμπιακό - Ανατροπή σε 5 λεπτά οι Κίτρινοι - Στο -7 από ΠΑΟ!

Θρίαμβος για Άρη, "βατερλό" για Ολυμπιακό - Ανατροπή σε 5 λεπτά οι Κίτρινοι - Στο -7 από ΠΑΟ!

Τεράστια νίκη για τους Θεσσαλονικείς, τραγικά λάθη ξανά οι Πειραιώτες! Στο ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου ο Άρης πανηγύρισε μία απίστευτη νίκη απέναντι σε έναν άρρωστο Ολυμπιακό που ήδη έχει χάσει τεράστιο έδαφος από την κορυφή.

Σε μια σπουδαία αναμέτρηση που προσέφερε τρομερές συγκινήσεις ο Άρης έκανε τεράστια ανατροπή και νίκησε τον Ολυμπιακό με 2-1! Οι ερυθρόλευκοι πήραν προβάδισμα χάρη στο γκολ του Μασούρα, ωστόσο ο Άρης μέσα σε 5΄ στο δεύτερο μέρος έκανε ολική ανατροπή, χάρη στους Μαντσίνι και Πάλμα! Αρκετά σημαντική νίκη για τον Άρη στο ντεμπούτο του Πάρντιου ως πρώτου προπονητή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ το ντεμπούτο του Χάμες και του Μπακαμπού αποδείχθηκε πικρό. Πλέον ο Άρης βρίσκεται στην τρίτη θέση με 10 πόντους, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 8 και στο -7 από τον Παναθηναϊκό. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα βέβαια δυσχεραίνει αρκετά και τη θέση του Κορμπεράν στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Το ματς

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με κάποια μεγάλη φάση μετά το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου! Παρόλα αυτά ο Άρης διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ στον Μάνου Γκαρθία, με τον Ολυμπιακό να ανοίγει στην αντεπίθεση το σκορ!

 
Το 1-0 έγινε στο 15΄, μιας και σε εκείνο το σημείο ο Μασούρας βρήκε τον Μπιέλ, ο οποίος έσπασε την μπάλα στον Ινμπόμ Χουάνγκ και ο Κορεάτης με... no look πάσα έβγαλε τον Μασούρα απέναντι από τον Κουέστα, ανοίγοντας το σκορ με υπέροχο πλασέ.
 
 
Παρά τις διαμαρτυρίες του ο Άρης προσπάθησε να βρει την ψυχραιμία του και έχασε ευκαιρία 3΄ αργότερα! Σε εκείνο το σημείο ο Γκαρθία έσπασε την μπάλα στον Ιτούρμπε, το σουτ του οποίου όμως ήταν αρκετά κακό!  Γενικά ο Άρης προσπαθούσε περισσότερο από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Μανωλάς ξεκίνησε αρκετά καλά τον αγώνα, κάνοντας καίριες επεμβάσεις. 
 
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε κάπως, με τον Άρη να προσπαθεί όμως να επιβάλλει το παιχνίδι του, κυρίως χάρη στις πρωτοβουλίες του Μανού Γκαρθία! Στο 39΄ ο Ολυμπιακός κυκλοφόρησε ωραία τη μπάλα με τους Μπιέλ, Ελ Αραμπί, Μασούρα και Ροντρίγκες, με τον Μαζικού να διώχνει και τον Ολυμπιακό να διαμαρτύρεται για χέρι!
 
Ο Κορμπεράν φρόντισε στο πρώτο μέρος να κρατήσει για την ομάδα του ένα πιο σοβαρό προφίλ για να μπορέσει να μην απειληθεί από τον Άρη και δικαιώθηκε γιατί η ομάδα του πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0, χωρίς να εντυπωσιάσει. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Άρης έχασε ευκαιρία, μιας και ο Ιτούρμπε άδειασε τον Εμβιλά και τροφοδότησε με ωραία μπαλιά τον Γκρέι, ωστόσο το σουτ του ήταν άστοχο! Ο Άρης γενικά μπήκε αρκετά απειλητικά στο δεύτερο ημίχρονο και φαινόταν πως έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης.
 
Στο 55΄ ένα δυνατό φάουλ του Μαντσίνι κατέληξε σε κόρνερ, μετά από κεφαλιά του Ελ Αραμπί. Στην επόμενη φάση του βολέ του Ιτούρμπε κατέληξε άουτ, ενώ προσπάθησε να απειλήσει ξανά χωρίς επιτυχία στην αμέσως επόμενη φάση. Γενικά στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός είχε χάσει για τα καλά τις αποστάσεις στο κέντρο του, με τον Άρη να έχει κερδίσει αρκετά μέτρα στο γήπεδο. Στο 59΄ ένα νέο μακρινό σουτ από τον Εμπακατά κατέληξε άουτ. 
 
Οι ερυθρόλευκοι έχασαν την πρώτη μεγάλη τους ευκαιρία στο δεύτερο μέρος με την συμπλήρωση του 64΄, μιας και ο Μασούρας σέντραρε, ωστόσο ο Χάμες αν και ήταν αμαρκάριστος δεν βρήκε στόχο! Η πίεση του Άρη απέδωσε στο 76΄ χάρη σε τεράστιο λάθος του Βατσλίκ. Σε εκείνο το σημείο έγινε το 1-1, με τον Νταμπό να κάνει βαθιά μπαλιά, η οποία βρήκε τον Μαντσίνι που την τσίμπησε και άδειασε τον Βατσλίκ που ήταν εκτός εστίας και έτσι ισοφάρισε αρκετά εύκολα. Μάλιστα ο Άρης κατάφερε να κάνει το 2-1 στο 79΄, βάζοντας έτσι 2 γκολ σε 5 λεπτά. Ο Καμάτσο δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα από τον Μπα, ωστόσο δόθηκε πλεονέκτημα, με τον Μανού Γκαρθία να βγάζει την μπάλα στον Πάλμα που έβαλε το γκολ σε κενή εστία.
 
Aπό εκεί και πέρα δεν έγινε κάποια άλλη μεγάλη φάση στην αναμέτρηση με τον Άρη να πετυχαίνει μια τεράστια ανατροπή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags