Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη για Μπλαν και Ολυμπιακό - "Αυτό θα είναι το συμβόλαιό του - Πέφτουν υπογραφές"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-19 13:31:00

Αποκάλυψη για Μπλαν και Ολυμπιακό - "Αυτό θα είναι το συμβόλαιό του - Πέφτουν υπογραφές"

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Μπλαν και Ολυμπιακό - "Αυτό θα είναι το συμβόλαιό του - Πέφτουν υπογραφές"

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Νίκολο Σίρα, ο Λοράν Μπλαν είναι κοντά στο να κλείσει στον Ολυμπιακό, αντικαθιστώντας άμεσα τον Κάρλος Κορμπεράν στον Ερυθρόλευκο πάγκο.

Τον Λοράν Μπαλν στέλνουν στον Ολυμπιακό δημοσιεύματα από το εξωτερικό!

Συγκεκριμένα ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Νίκολο Σίρα, αποκάλυψε ότι ο έμπειρος Γάλλος τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με τους Πειραιώτες και να υπογράψει για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Το όνομα του Μπλαν είναι μακράν το πιο μεγάλο όνομα απ' όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες για τους Ερυθρόλευκους. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν προπονητή που την τελευταία φορά που δούλεψε στο Κατάρ, απολάμβανε ετήσιες απολαβές 4 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, έχει καθίσει στους πάγκους των Μπορντό, Εθνικής Γαλλίας και φυσικά της ζάμπλουτης Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό που παρουσιάζει επίσης ενδιαφέρον, είναι ότι τελευταία του δουλειά ήταν η Αλ Ραγιάν, εκεί δηλαδή όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος και ο Κολομβιανός σταρ πλέον του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες. Στην καριέρα του στους πάγκους έχει κατακτήσει στη Γαλλία 4 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα, 4 Λιγκ Καπ και 5 Σούπερ καπ.

Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό tweet:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags