Facebook Pixel Φίλιπ Ζινκερνάγκελ: Απίστευτο τρολάρισμα Βέλγων για Ζιγκερνάργκελ - "Ευχαριστούμε Κορμπεράν" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-19 18:46:00

Απίστευτο τρολάρισμα Βέλγων για Ζινκερνάργκελ - "Ευχαριστούμε Κορμπεράν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο τρολάρισμα Βέλγων για Ζινκερνάργκελ - "Ευχαριστούμε Κορμπεράν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δανός ποδοσφαιριστής έκανε το ντερμπούτο του με την φανέλα της Σταντάρ Λιέγης και μάλιστα πέτυχε δύο γκολ στο ντέρμπι με την Μπριζ με τους φίλους της ομάδας να... τρελαίνονται.

Φίλιπ Ζινκερνάγκελ: Απίστευτο ντεμπούτο του Δανού ποδοσφαιριστή με την φανέλα της Σταντάρ καθώς στο ντέρμπι με την Μπριζ, που ολοκληρώθηκε στο 3-0,  πέτυχε 2 τέρματα  και αποτελεί τον πρωταγωνιστή των σημερινών αθλητικών ρεπορτάζ και μάλιστα στο σχόλιό του ο Βέλγος δημοσιογράφος, Κέβιν Σάβατζ, τονίζει ότι η Στάνταρ Λιέγης θα πρέπει να ευχαριστεί τον Κάρλος Κορμπεράν που έδωσε το «ΟΚ» για την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό.

«Η διοίκηση της Στάνταρ πρέπει να πει ευχαριστώ στον Κάρλος Κορμπεράν. φτασε στον Ολυμπιακό, που πλήρωσε δύο εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Γουότφορντ, και τελικά αγωνίζεται στη Στάνταρ και πέτυχε αυτά τα δύο γκολ το βράδυ της Κυριακής. Η τεχνική ηγεσία της ομάδας της Λιέγης δεν θα μπορέσει ποτέ να ευχαριστήσει αρκετά τον Κάρλος Κορμπεράν, που αποφάσισε να δώσει τον παίκτη» αναφέρει χαρακτηρισιτκά για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags