Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Αποθέωση Πάρντιου και Άρη στον αγγλικό Τύπο - Ειρωνείες για Χάμες!
| 2022-09-19 17:23:00

Αποθέωση Πάρντιου και Άρη στον αγγλικό Τύπο - "Καρφάρες" για Χάμες!

Sportdog Team
Αποθέωση Πάρντιου και Άρη στον αγγλικό Τύπο - "Καρφάρες" για Χάμες!

Η Sun έκανε αναφορά στο ντέρμπι Άρης-Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας μεταξύ άλλων με τα καλύτερα λόγια για τον Πάρντιου και παρουσιάζοντας ως ήττα του Χάμες την απώλεια βαθμών των Πειραιωτών.

Με τα καλύτερα μιλά σήμερα (19/9) ο αγγλικός Τύπος για τον Άρη, μετά μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου στον Κιτρινόμαυρο πάγκο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα η Sun προβάλλει το ανεπιτυχές αποτέλεσμα των Πειραιωτών ως ήττα του Χάμες Ροντρίγκες στο εν Ελλάδι ντεμπούτο του.

Συγκεκριμένα η Sun αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση τα εξής: "Ο Ολυμπιακός του Χάμες ταπεινώθηκε από τον Άρη του Πάρντιου. Ο νέος σύλλογος του Χάμες, ο Ολυμπιακός, γνώρισε μια ταπεινωτική ήττα με 2-1 από τον Άρη στο ντεμπούτο του πρώην αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης στη Θεσσαλονίκη. Και ο μάνατζέρ τους Κάρλος Κορμπεράν απολύθηκε αμέσως, αφού ανέλαβε πριν από λιγότερο από δύο μήνες.

Ο Ροντρίγκες έκανε το επίσημο ντεμπούτο του μόλις τρεις μέρες αργότερα απ' όταν ανακοινώθηκε, καθώς ξεκίνησε με την ομάδα του Κορμπεράν κόντρα στον Άρη, ο οποίος είχε προσλάβει πρόσφατα ως μάνατζερ τον Άλαν Πάρντιου, μπροστά στο... καυτό Κλεάνθη Βικελίδης".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags