Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φωτιές" για Ολυμπιακό: Νέα μεγάλα ονόματα για τον πάγκο - "Τέλος" ο Μπενίτεθ, τι παίζει με Στάνκοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-19 21:18:00

"Φωτιές" για Ολυμπιακό: Νέα μεγάλα ονόματα για πάγκο - "Τέλος" ο Μπενίτεθ, τι παίζει με Στάνκοβιτς

Sportdog Team
"Φωτιές" για Ολυμπιακό: Νέα μεγάλα ονόματα για πάγκο - "Τέλος" ο Μπενίτεθ, τι παίζει με Στάνκοβιτς

"Πυρετός" στο Λιμάνι τις τελευταίες ώρες, καθώς αναζητείται ο διάδοχος του Κάρλος Κορμπεράν. "Παρέλαση" δυνατών ονομάτων στα ρεπορτάζ, τι αναφέρουν οι Πορτογάλοι για την επόμενη ημέρα στην ομάδα.
 

Ολυμπιακός: Αρκετά μεγάλο θέμα έχει γίνει η απόλυση του Κάρλος Κορμπεράν στην Ευρώπη, με την ισπανική AS να κάνει θέμα τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό, μπαίνοντας μάλιστα στη διαδικασία να δούυν τι ισχύει με την επόμενη μέρα στους Ερυθρόλευκους αναφέροντας πρώτα από όλα για το δημοσίευμα από την Βραζιλία περί ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο του Πάουλο Σόουζα.

Μάλιστα οι Ισπανοί τονίζουν ότι θα μπορούσε να έχει βάση κάτι τέτοιο, μιας και θα μπορούσε να διαχειριστεί τα σπουδαία ονόματα που υπάρχουν στους Πειραιώτες λόγω και της παρουσίας του στην εθνική Πολωνίας, ενώ παράλληλα απορρίπτουν τις περιπτώσεις των Μπιέλσα, Τούχελ, Ζιντάν, Ποκετίνο και Λεβ λόγω των χρημάτων που θα έπρεπε να δώσουν οι Ερυθρόλευκοι.

Την ίδια στιγμή σαν πιθανότερους στόχους για τους πρωταθλητές, εκτός από τον Πάολο Σόουζα, βάζουν του Χοσέ Μπορδαλάς, Χόρχε Σαμπάολι, Μαρσελίνο και Μίτσελ, μιας και μπορούν να προσαρμοστούν με το μπάτζετ που θα τους δοθεί και μαζί τους Σλάβεν Μπίλιτς, Ντέγιαν Στάνκοβιτς και Λοράντ Μπλαν θα είναι αυτοί που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στο Ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.

Τέλος η AS αναφέρει και τους δύο λόγους που ο Ολυμπιακός δεν θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Ράφα Μπενίτεθ, τονίζοντας ότι το βασικό πρόβλημα είναι τα χρήματα που θέλει για να έρθει, αλλά παράλληλα ο νέος τεχνικός πρέπει να διαχειριστεί και αρκετά μεγάλα ονόματα, όπως ο Μαρσέλο και ο Χάμες Ροντρίγκες, με τον Ισπανό να έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποχώρηση του Κολομβιανού από την Έβερτον κάτι που σίγουρα παίζει τον ρόλο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ολυμπιακός αποδόμησε τον θεσμό του προπονητή - Δεν φοβίζει πια - Ήθελε… Σεμέδο, έγκλημα με Όλεγκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags