Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι η Τρίτη (20/9) είναι κρίσιμη, καθώς έχουν προγραμματιστεί επαφές και συζητήσεις με υποψήφιους για τη θέση.
Αφού υπογράμμισε ότι το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επανέλαβε πως είναι στα υπόψη το ενδεχόμενο του Μίτσελ και εξέφρασε την προσωπική του άποψη ότι ο Μαρθελίνο θα ήταν η ιδανική επιλογή, αλλά πέρα από όλες τις δυσκολίες που έχει η περίπτωσή του, ο Ισπανός έχει επισημάνει ότι στόχος του είναι να περιμένει μετά το Μουντιάλ να αναλάβει την εθνική Ισπανίας.
Για το θέμα τερματοφύλακα ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έχει ειπωθεί από τον ίδιο ότι ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα πάρει τον Πασχαλάκη, αλλά ότι η ομάδα αναζητά και στην αγορά των ελεύθερων στην οποία οι επιλογές δεν είναι… πλούσιες.
Αυτόν "ψηφίζει" ο Νικολακόπουλος για προπονητή του Ολυμπιακού - "Καυτό" ρεπορτάζ για Πασχαλάκη
Sportdog Team
| 20/09/22 - 00:05
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα με τις νεότερες εξελίξεις για το θέμα προπονητή του Ολυμπιακού με το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο