Facebook Pixel ΑΕΚ: Σημαντική αλλαγή στο σχήμα ετοιμάζει ο Αλμέιδα! «Κόβει» βασικό παίκτη
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-20 10:43:00

Σημαντική αλλαγή στο σχήμα της ΑΕΚ ετοιμάζει ο Αλμέιδα! «Κόβει» βασικό παίκτη

Sportdog Team
Σημαντική αλλαγή στο σχήμα της ΑΕΚ ετοιμάζει ο Αλμέιδα! «Κόβει» βασικό παίκτη

Ο Αργεντινός τεχνικός ετοιμάζεται για ριζικές ανακατατάξεις.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, στο ματς με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, όπου έδειξε αρκετά βελτιωμένη. Ο Ματίας Αλμέιδα στην αρχή της προετοιμασίας δούλεψε το 3-5-2, τις τελευταίες αγωνιστικές το γύρισε σε κλασικό 4-2-3-1 και πλέον ετοιμάζεται για μία ακόμα σημαντική αλλαγή.

Η Ένωση, εκτός έδρας στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, έπαιξε με έναν “κόφτη”, τον Σιμάνσκι. Το γεγονός ότι “βγήκε” το συγκεκριμένο σύστημα, κάνει πολλούς στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο να πιστεύουν ότι ο Αργεντινός τεχνικός θα καθιερώσει τον σχηματισμό με ένα “εξάρι” από εδώ και πέρα, όπως αναφέρει η “Live Sport”.

Στο πεεριβάλλον της ομάδα συζητήθηκε το γεγονός, ότι η καλή λειτουργία στον άξονα με τους Πινέδα και Σιμάνσκι, οδήγησε τον Αλμέιδα να πειστεί ότι αυτό είναι το ιδανικό σύστημα για την ομάδα του, τουλάχιστον όταν δεν θα έχει να αντιμετωπίσει κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις.

Μέλλει να δούμε την επιβεβαίωση της πρόβλεψης στα επόμενα ματς της ΑΕΚ και δη αυτό με τον Ιωνικό, το οποίο θα βρει την ομάδα του «Δικέφαλου» αετού πίσω στην Αγιά Σοφιά, στις 3 Οκτωβρίου.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags