Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνει και Τεχνικό Διευθυντή ο... Μίτσελ - Δεύτερη επιστροφή "Μάχη" Ολυμπιακού και Νότιγχαμ Φόρεστ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-20 14:02:00

Φέρνει και Τεχνικό Διευθυντή ο... Μίτσελ - Δεύτερη επιστροφή - "Μάχη" Ολυμπιακού και Νότιγχαμ!

Sportdog Team
Φέρνει και Τεχνικό Διευθυντή ο... Μίτσελ - Δεύτερη επιστροφή - "Μάχη" Ολυμπιακού και Νότιγχαμ!

Ακόμα ένα πρόσωπο γνωστό από το παρελθόν απασχολεί τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να εισέρχονται εκ νέου στη εποχή Μίτσελ στον πάγκο.

Ο Χοσέ Σεγούρα είναι η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για να αναλάβει αθλητικός διευθυντής και να πλαισιώσει τον Μίτσελ στους πρωταθλητές, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο.

Με βάση πάντα όσα αναφέρει ο ίδιος, πάντως, τον Σεγκούρα θέλει την ίδια στιγμή και η έτερη ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, η Νότιγχαμ Φόρεστ!

O Σεγούρα έχει δουλέψει στην Ελλάδα ως βοηθός του Λορέντσο Σέρα Φερέρ στην ΑΕΚ και του Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό, πριν αντικαταστήσει ως υπηρεσιακός τον Έλληνα τεχνικό το 2008. Μάλιστα, έγινε τότε ο πρώτος Ισπανός προπονητής που παίρνει πρωτάθλημα εκτός Ισπανίας.

Μετά τον Ολυμπιακό εργάστηκε στις ακαδημίες της Λίβερπουλ, ενώ συνέχισε ως επικεφαλής των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα και ως γενικός διευθυντής των Καταλανών ακολούθως.

Ωστόσο, από την πλευρά του ο Ολυμπιακός διαψεύδει τα εν λόγω σενάρια, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τίθεται κανένα θέμα αναφορικά με τον Πεπ Σεγούρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags