Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτό έφερε Μίτσελ ο Μαρινάκης - Ποιους απέρριψε, "όχι" από Μαρθελίνο - Τον... ήθελαν Μαρσέλο-Χάμες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-20 14:36:00

Γι’ αυτό έφερε Μίτσελ ο Μαρινάκης - Ποιους έκοψε, "όχι" από Μαρθελίνο - Τον... ήθελαν Μαρσέλο-Χάμες

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό έφερε Μίτσελ ο Μαρινάκης - Ποιους έκοψε, "όχι" από Μαρθελίνο - Τον... ήθελαν Μαρσέλο-Χάμες

Οι λόγοι που γυρίζει ο Ισπανός κόουτς και τα ονόματα που... κόπηκαν! Γιατί στο Λιμάνι αποφάσισαν ότι ο έμπειρος προπονητής είναι ο κατάλληλος να αναλάβει το ποιοτικό ρόστερ των Πειραιωτών σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, οι συζητήσεις με τον πρώην των Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια και Μπιλμπάο και οι ισορροπίες στα αποδυτήρια.

Ο Μίτσελ είναι ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη για να επαναφέρει τον Ολυμπιακό σε τροχιά επιτυχιών, καθώς επιλέχθηκε να αναλάβει την ομάδα μετά την απόλυση του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Ισπανός επιστρέφει στο Λιμάνι μετά από επτά χρόνια, με στόχο να φέρει νίκες και ηρεμία στα αποδυτήρια και στην εξέδρα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει τρομερές εμπειρίες και παραστάσεις από το διεθνές ποδόσφαιρο και ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά και το περιβάλλον της ομάδας.

Οι Ερυθρόλευκοι τα τελευταία 24ωρα μίλησαν με αρκετούς προπονητές από το εξωτερικό και κάποια μεγάλα ονόματα, ενώ τις τελευταίες ώρες είχαν επικεντρωθεί στην Ιβηρική χερσόνησο και πιο συγκεκριμένα στην περίπτωση Μαρθελίνο. Ο 57χρονος Ισπανός, σε αντίθεση με τον Αύγουστο, αυτή τη φορά δεν απέρριψε αμέσως την προοπτική της Ελλάδας, όμως ζήτησε χρόνο και το ρεπορτάζ αναφέρει πως σήμερα είπε «όχι», καθώς εκτιμά ότι από 1η Ιανουαρίου θα κάθεται στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας.

Έτσι λοιπόν, ο Ολυμπιακός κατέληξε στον Μίτσελ, ο οποίος θεωρούν ότι έχει τα προσόντα που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα για να επιστρέψει στον σωστό δρόμο. Πρόκειται για μία μεγάλη προσωπικότητα και για έναν άνθρωπο που… δεν βλέπει κανέναν μέσα στα αποδυτήρια. Μπορεί να επιβληθεί ακόμα και στους Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες, καθώς είχε μεγαλύτερη ποδοσφαιρική καριέρα και δεν «μασάει» από πάικτες-ονόματα και… βεντέτες.

Επίσης, ο Ισπανός προτιμήθηκε λόγω των πολλών ισπανόφωνων που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας, αλλά και το πρόβλημα νοοτροπίας που έχει παρατηρηθεί ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο. Ο Μίτσελ έχει αποδείξει ότι μπορεί να «φτιάξει» ψυχολογικά τους παίκτες και να γυρίσει το πολύ κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, ενώ πατώντας πάνω στις προηγούμενες επιτυχίες του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, θα κερδίσει και τον κόσμο που παραμένει διστακτικός.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κινηθεί σε αυτή την επιλογή παρότι στην αγορά υπήρχαν κι άλλοι προπονητές, όχι ονόματα αλλά με καλά βιογραφικά, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτίμησε πως δεν είναι ώρα για νέα… πειράματα Κορμπεράν, ενώ προτίμησε προπονητή από Ισπανία-Πορτογαλία, αγορές που ξέρουν καλά και οι οποίες ταιριάζουν στην ομάδα!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι επόμενοι που φεύγουν μετά τον Κορμπεράν - Σπάει συμβόλαια ο Μαρινάκης - "Ζόρια" για Έλληνα άσο! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags