Facebook Pixel Λουίς Σουάρες: Έτοιμος για επιστροφή ο Σουάρες - "Ψήνεται" μεγάλη μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-20 17:03:00

Έτοιμος για επιστροφή ο Σουάρες - "Ψήνεται" μεγάλη μεταγραφή!

Sportdog Team
Έτοιμος για επιστροφή ο Σουάρες - "Ψήνεται" μεγάλη μεταγραφή!

Ο έμπειρος άσος, αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την αγαπημένη του ομάδα, στις 30 Οκτωβρίου, οπότε και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στην Ουρουγουάη. 

Ο Λουίς Σουάρες πρόκειται να αποχωρήσει το επόμενο διάστημα από την Νασιονάλ, προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για τον 35χρονο Ουρουγουανό επιθετικό, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα με τα «χρώματα» της Λίβερπουλ, της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο έμπειρος άσος, αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την αγαπημένη του ομάδα, στις 30 Οκτωβρίου, οπότε και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στην Ουρουγουάη. Μέχρι στιγμής και σε 11 συμμετοχές, ο Σουάρες, μετρά τέσσερα τέρματα, ενώ -όπως είναι γνωστό- η μεταγραφή του στην Νασιονάλ, έγινε προκειμένου να παραμείνει σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση ενόψει του Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Κατάρ.

Πρόκειται για μία εξ΄αρχής συμφωνία του Σουάρες και του προέδρου της Νασιονάλ, Χοσέ Φουέντες, ο οποίος δήλωσε σχετικά στο «TNT Sports Argentina»: «Ο Σουάρες είναι πράγματι ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία του ποδοσφαίρου της Ουρουγουάης (σ.σ. 68 γκολ) και η Νασιονάλ θα του επιτρέψει να παραμείνει σε φόρμα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό συμφωνήσαμε και έκανε τεράστια προσπάθεια για να έλθει εδώ. Το λέω αυτό για να αποφύγω να δημιουργήσω προσδοκίες στους φιλάθλους. Ο Σουάρες θα φύγει. Τον ρωτήσαμε και απάντησε το ίδιο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags