Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές αποκαλύψεις για Κουλιεράκη - Η θέση... έκπληξη που έπαιζε μικρός - "Είχε αρχοντική παρουσία"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-20 23:47:00

Φοβερές αποκαλύψεις για Κουλιεράκη - Η θέση... έκπληξη που έπαιζε μικρός - "Είχε αρχοντική παρουσία"

Sportdog Team
Φοβερές αποκαλύψεις για Κουλιεράκη - Η θέση... έκπληξη που έπαιζε μικρός - "Είχε αρχοντική παρουσία"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος που γνωρίζει από πολύ μικρό τον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ και μίλησε για την παρουσία του στις ομάδες της Κρήτης.

Κώστας Κουκολαντωνάκης: Ο πρόεδρος της πρώτης ομάδας του Κουλιεράκη στα Χανιά,  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και την κλήση του νεαρού κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ στην Εθνική Ανδρών.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τον Κουλιεράκη, και όλος ο φίλαθλος κόσμος των Χανίων έχει αιφνιδιαστεί ευχάριστα με την κλήση του στην Εθνική ομάδα και με την συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Στα Χανιά όλοι μιλάνε για αυτόν. Ο ΠΑΟΚ τον παρακολουθούσε από μικρό όταν έπαιζε στην Κρήτη».

Από ποια θέση ξεκίνησε ο Κουλιεράκης και πως σε ηλικία 13 ετών έπαιξε σε αγώνα ανδρικού πρωταθλήματος, απάντησε: «Από πολύ μικρός φαινόταν ότι ήταν πολύ εξελίξιμος, ήταν πειθαρχημένος, είχε αρχοντική παρουσία από μικρός, είχε προσωπικότητα από μικρή ηλικία. Έκανε προπονήσεις και εκτός γηπέδων, το αγαπάει το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία. Έχει οικογενειακές αρχές. Δεν περιμέναμε όμως τέτοια εξέλιξη. Είχε ξεκινήσει από τη θέση του επιτελικού μέσου, από τη θέση του 10αριου και μετά στον ΠΑΟΚ πήγαινε πιο πίσω».

Για τα χαρακτηριστικά του Κουλιεράκη όταν έπαιζε ως επιτελικός μέσος: «Είχε καλό σουτ και καλή μεταβίβαση, έστελνε όπου ήθελε τη μπάλα».

Για τη σχέση με τον πατέρα του: «Ο πατέρας υπήρξε ποδοσφαιριστής σε τοπικό επίπεδο. Πάντα οι γονείς του Κουλιεράκη ήταν δίπλα του, ο πατέρας του τον βοήθησε πολύ. Όταν το παιδί σου είναι 15 χρονών να το στείλεις μακριά από το σπίτι του, είναι μεγάλο πράγμα, αναφέρομαι όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη», είπε ο Κώστας Κουκολαντωνάκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags