Facebook Pixel ΑΕΚ: Βάζει μπροστά το μεγάλο σχέδιο ο Αλμέιδα! Μπαίνουν Μουκουντί και Σιντιμπέ στην εξίσωση
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-21 10:14:00

Βάζει μπροστά το μεγάλο σχέδιο ο Αλμέιδα! Μπαίνουν Μουκουντί και Σιντιμπέ στην εξίσωση

Sportdog Team
Βάζει μπροστά το μεγάλο σχέδιο ο Αλμέιδα! Μπαίνουν Μουκουντί και Σιντιμπέ στην εξίσωση

Ο Αργεντινός τεχνικός θα δουλέψει στη διακοπή με τις δύο μεταγραφές προκειμένου να είναι έτοιμοι στην επιστροφή.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, ο Αρόλντ Μουκουντί πήρε το βάπτισμα του πυρός. Ο Γαλλοκαμερουνέζος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Τζαβέλλα που είχε το γνωστό ατύχημα στα αποδυτήρια που τον οδήγησε στο χειρουργείο και ήταν το κάτι άλλο. Ψύχραιμος, δυναμικός, τολμηρός, καλός με τη μπάλα στα πόδια, σωστός στις πάσες του, ενώ βρήκε και δίχτυα, αφού διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

 

Η επιστροφή του Τζαβέλλα θα αργήσει (πιθανότατα για έναν μήνα), οπότε αυτή είναι ιδανική ευκαιρία για τον Μουκουντί, προκειμένου να μπει στην εξίσωση του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος θέλει να περάσει ακόμα περισσότερο τη φιλοσοφία του στην ομάδα για να μπορέσει να είναι ακόμα καλύτερη μετά την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

 

Ο Αργεντινός τεχνικός, γι' αυτό τον λόγο ζήτησε από τη διοίκηση να υπάρξει ένα φιλικό στο διάστημα της διακοπής, για να διαπιστώσει την ανταπόκρισή τους σε συνθήκες αγώνες και έτσι προγραμματίστηκε για την Παρασκευή (23/9) το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Σεραφείδιο». Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν τριήμερο ρεπό από τον προπονητή τους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags