Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρελά λεφτά για Λύρατζη! Τριπλασιάζονται οι αποδοχές του – Τον «δένουν» στην Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-21 10:28:00

Τρελά λεφτά για Λύρατζη! Τριπλασιάζονται οι αποδοχές του – Τον «δένουν» στην Τούμπα

Sportdog Team
Τρελά λεφτά για Λύρατζη! Τριπλασιάζονται οι αποδοχές του – Τον «δένουν» στην Τούμπα

Ο 22χρονος αμυντικός είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο Λευτέρης Λύρατζης έχει αρχίσει να διαγράφει τη δική του πορεία στον ΠΑΟΚ, από πέρσι που κλήθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά σε μία δύσκολη εποχή για τον Ρουμάνο, κατά την οποία δεχόταν κριτική. Έτσι το καλοκαίρι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε γνωστή την πρόθεσή της να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον παίκτη.

Συγκεκριμένα ο Ζοσέ Μπότο εκτιμώντας την παρουσία του νεαρού δεξιού μπακ στην πρώτη ομάδα εισηγήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι τετραετές και θα του τριπλασιάσει τις αποδοχές. Το τρέχουν συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικούλήγει το 2025 και με την επέκταση θα πάει μέχρι το 2026 με τον ίδιο να λαμβάνει 250.000 Ευρώ ετησίως, όταν μέχρι στιγμής αμειβόταν με 80.000 τον χρόνο.

Στη νέα συμφωνία δεν θα μπει ρήτρα, όπως συνέβη προηγουμένως με τους Κουλιεράκη και Κούτσια (που έφυγε δανεικός για τον Βόλο), προκειμένου όταν προκύψει ενδιαφέρον, οι απαιτήσεις των ασπρόμαυρων να μην έχουν... ταβάνι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο και το κλίμα που προκύπτει είναι αρκετά καλό. Οπότε μετράμε αντίστροφα για τις υπογραφές.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Λύρατζης είναι διεθνής. Τον περασμένο Μάρτιο έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας, απέναντι στο Μαυροβούνιο, σε μία αναμέτρηση, στην οποία είχε συνολικά αξιοπρόσεκτη παρουσία. Εδικά στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η εθνική δέχθηκε πολλές επιθέσεις στην πλάτη της, ο Λύρατζης τα πήγε περίφημα έχοντας σημαντικές και καίριες παρεμβάσεις.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags