Στο στόχαστρο αρκετών ομάδων έχει ήδη μπει ο Στιβ Κούπερ, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Κούπερ έκανε αξιοσημείωτη δουλειά και οδήγησε την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην άνοδο την περασμένη σεζόν, αφού ο 42χρονος τεχνικός ανέλαβε ακριβώς πριν από ένα χρόνο, όταν ο σύλλογος τότε βρισκόταν στον πάτο της βαθμολογίας της Championship. Το τρέχον συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου και ακόμα, δεν έχει υπογραφεί η επέκταση.

Η Νότιγχαμ δεν έχει ξεκινήσει καλά φέτος στην Premier League (4 βαθμούς μετά από 7 αγωνιστικές), βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, με τον Κούπερ να έχει αναλάβει να ενσωματώσει 22 νέους παίκτες, τους οποίους απέκτησε κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού η Φόρεστ.

Θυμίζουμε, ότι ο Κούπερ ο 6ος προπονητής στην εποχή Μαρινάκη στη Φόρεστ.