Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έσκασε είδηση στον ΠΑΟ: Τι αλλαγές ανακοίνωσε!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-21 17:07:00

Έσκασε είδηση στον ΠΑΟ: Τι αλλαγές ανακοίνωσε!

Sportdog Team
Έσκασε είδηση στον ΠΑΟ: Τι αλλαγές ανακοίνωσε!

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον γιατρό Παναγιώτη Κουλουμέντα, ο οποίος, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του προσέφερε τα μέγιστα στους Πράσινους.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε αλλαγές στο ιατρικό τιμ και σε αυτό το πλαίσιο, έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με τον ορθοπεδικό χειρουργό, Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο (φωτό), ο οποίος επιστρέφει μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο στο σύλλογο και αναλαμβάνει επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας. Συνεργάτης του θα είναι ο ιατρός Άγγελος Ντίνας.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον γιατρό Παναγιώτη Κουλουμέντα, ο οποίος, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο κ. Κουλουμέντας είχε αντικαταστήσει πριν στη θέση τον επίσης εξαιρετικό ιατρό, Γιάννη Λεβάκο.

Προπόνηση με τουρνουά τεσσάρων ομάδων

Με τις απουσίες των επτά διεθνών (Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ) και του τραυματία Κώτσιρα (συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα) διεξήχθη η προπόνηση του Παναθηναϊκού το πρωί της Τετάρτης στο "Γ. Καλαφάτης".

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με τουρνουά τεσσάρων ομάδων σε περιορισμένο χώρο. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Αθανασακόπουλος, Κωστόπουλος, Μαργκόνο από τον Παναθηναϊκό Β’ και οι Συμεωνίδης, Προδρομίτης, Νταμπίζας, Παναγάκος από την Κ19.

 
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα | 3-0 | HIGHLIGHTS" itemprop="name" /> Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα | 3-0 | HIGHLIGHTS" itemprop="description" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags