Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δύο προτάσεις από μεγάλη ελληνική ομάδα σε Μίτσελ - Οι δύο βεντέτες που τον… έστειλαν νοσοκομείο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-21 18:51:00

Δύο προτάσεις από μεγάλη ελληνική ομάδα σε Μίτσελ - Οι δύο βεντέτες που τον… έστειλαν νοσοκομείο!

Οι Μιχείες
Δύο προτάσεις από μεγάλη ελληνική ομάδα σε Μίτσελ - Οι δύο βεντέτες που τον… έστειλαν νοσοκομείο!

Τα 2 εκατ. που ζητούσε ο Ισπανός και οι κόντρες του στα αποδυτήρια! Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για την ομάδα των Big-4 που προσπάθησε να φέρει στο παρελθόν στην Ελλάδα τον νέο προπονητή των Πειραιωτών, αλλά και για τα "επεισόδια" που είχε με ποδοσφαιριστές.

Ολυμπιακός: Ο "Ευαγγελιστής"... αποκαλύπτει ποια ήταν η Μπιγκφοράτη ομάδα και πότε που είχε φλερτάρει (δις) με τον Μίτσελ μετά την απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό... Θυμάται μια ανέκδοτη ιστορία από την πρώτη θητεία του Ισπανού στους "ερυθρόλευκους" και την κόντρα του με Τζιμπούρ και Αμπντούν...

ΜΙΤΣΕΛ: για δεύτερη φορά θα δουλέψει στην Ελλάδα και την δεύτερη πάλι στον Ολυμπιακό! Και όμως, ο στυλάτος Μίτσελ είχε δις απασχολήσει ως προπονητής την ΑΕΚ του Μελισσανίδη. Η πρώτη φορά ήταν ενώ είχε απολυθεί από τον Ολυμπιακό και πριν αναλάβει (Αύγουστο του 2015)την Μαρσέιγ. Τότε ήταν ο Τραϊανός Δέλλας στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο κι αυτός συνέχισε (για να απολυθεί βέβαια τον Οκτώβριο) αλλά η ηγεσία της Ένωσης είχε μπει στον...πειρασμό να "φλερτάρει" καλοκαιριάτικα με τον Μίτσελ, με "μεσάζοντα" γνωστό/σπουδαίο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των ελληνικών γηπέδων Βέβαια τότε το κασέ του Μίτσελ (μαζί με το τιμ του) πλησίαζε προς τα 2.000.000 ευρώ τον χρόνο. Και η δεύτερη ήταν την σεζόν που είχε φύγει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και πριν αναλάβει ο Μανόλο Χιμένεθ. Παρεμπιπτόντως ο Μίτσελ από το πρώτο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό "έκτισε" καλή σχέση/φιλία με τον κόουτς Γιάννη Μαντζουράκη...

ΜΙΤΣΕΛ - ΤΖΙΜΠΟΥΡ/ΑΜΠΝΤΟΥΝ: ο Μίτσελ είναι και... συγκρουσιακός τύπος λόγω και του πολύ ισχυρού εγώ του. Με πολλές ανέκδοτες ιστορίες να κυκλοφορούν από την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό και τις διάφορες κόντρες του με πολλούς, στην ομάδα και τον Οργανισμό. Με τους δυο Αλγερινούς παίκτες και κολλητούς όμως, είχε γράψει πολλά επεισόδια. Είναι χαρακτηριστικό πως όταν ο Μίτσελ είχε μπει στο νοσοκομείο για να αφαιρέσει πέτρες στην χολή και τον επισκέφθηκε μετά την επέμβαση κορυφαίος αξιωματούχος των "ερυθρόλευκων", ο Ισπανός του τις έδειξε και με τον γνωστό σαρκασμό του είχε πει την κορυφαία ατάκα: " η μια γράφει Τζιμπούρ και η άλλη Αμπντούν"!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η... υπόσχεση Μίτσελ για Μαρσέλο και Χάμες - "Έχει γούστο ο πρόεδρος" - Ανακοίνωσε αποχωρήσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags